Vila segmentul EXCLUSIVIST, zona selecta, mobilata si utilata integral

Brasov, Brasov
CDV27586

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  258000 €
  Vila segmentul EXCLUSIVIST, zona selecta, mobilata si utilata integral
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Camere: 8 Camere
  Suprafata casa: 400mp
  Teren adiacent: 750mp
  An constructie: dupa 2010

  Detalii adaugate de utilizator

  Comision cumparator: 0%

  ASCENDENT IMOBILIARE

  propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-o vila speciala situata in Brasov-Stupini, Strada Oitelor,ce se desfasoara pe o suprafata utila de 400 mp inconjurata de curte si gradina de 760 mp, ambientata cu gazon, pomi fructiferi si ornamentali.
  Vila are urmatoarea componenta:
  Parter- hol spatios, living, bucatarie cu dining, birou, baie, sala de gimnastica echipata, camera tehnica, garaj cu usa automata si o terasa larga de 74 mp.
  Etaj- 3 dormitoare cu 2 bai cu cada, camera de oaspeti cu baie proprie. Toate incaperile de la etaj au balcoane sau terase.
  Mansarda se prezinta open space pretabil ca spatiu de recreere, birou, etc.
  Materialele utilizate sunt de inalta clasa respectiv caramida porotherm 38, geamuri termopan cu profile Rahau cu trei sticle si folie antiefractie,tigle model Bramac.
  Intregul imobil se vinde mobilat si utilat:bucatarie si dormitoare la comanda, living si diningroom mobilier gama Provence de la Mobexpert.
  Electrocasnice de ultima generatie, exemplu :masina de spalat rufe Gorenje 9 kg, masina de spalat vase Ariston 14 seturi, frigider Gorenje 370 l ,etc.
  Situata intr-o zona, selecta de vile aceasta casa speciala va asteapta sa va ofere confortul care corespunde celor mai exigente standarde.

  Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare.
  258000 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Oitelor