Vila pe raza soarelui. conditii avantajoase, Sanpetru, Brasov

Brasov, Brasov
CDV70911

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  164800 €
  Vila pe raza soarelui. conditii avantajoase, Sanpetru, Brasov
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Camere: 4 Camere
  Suprafata casa: 290mp
  Teren adiacent: 800mp
  An constructie: dupa 2010

  Detalii adaugate de utilizator

  Comision cumparator 0%

  ASCENDENT IMOBILIARE

  propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-o proprietate de exceptie, situata in Brasov, zona rezidentiala Sanpetru.
  Vila se prezinta pe o configuratie cu specific mediteranean, structurata pe doua nivele, respectiv parter si etaj.
  La primul nivel se prezinta un living luminos cu o prezentare particulara, bucatarie open-space optim configurata astfel incat sa faciliteze activitatile specifice acestei zone, hol, camera tehnica si un elegant grup sanitar.
  Trecerea spre urmatorul nivel se face printr-o distinsa scara interioara, care ne conduce, cu eleganta ei, catre etaj unde ne intampina cele trei dormitoare spatioase, fiecare cu iesire directa la terasa principala,de 50 mp, si deservite de o stralucitoare baie
  tot la acest nivel regasim dessing-ul.
  Toaletele sunt din gama Lux, ce au in dotare dispozitive automatizate ce permit, de exemplu: ca acestea sa fie spalate si uscate, sau scaunele sa fie incalzite, etc.
  Odata ajunsi la nivelul superior avem parte de o imagine spectaculoasa asupra muntilor, a Rezervatiei Naturale Lempes sau a peisajului urban, de pe terasa deschisa de 90 mp, pe care se afla si trei panouri solare ce sustin economic regia intregii proprietati.
  Ca detalii tehnice, mai amintim:
  Centrala termica pe gaz este de 36kw iar cea pe lemne este de 45kw si este situata in cadrul unei anexe din curtea interioara, avand acces si din casa, ceea ce mareste gradul de confort.
  Termopanele sunt cu geamuri in trei straturi, aducand performanta, atat din punct de vedere termic cat si fonic. Acestea sunt dotate cu rulouri cu comanda automata.
  Statia cu comanda automata a instalatiei cu panouri solare asigura functionarea acesteia circa patru ore dupa intreruperea curentului, trecand de la 24V la 220V.
  Garajul este spatios si detine comanda automata asemeni portii principale de intrare, care ne pune la dispozitie alte doua locuri de parcare.
  In curtea interioara este amenajat un balansoar din lemn masiv si un foisor inchis cu geamuri rabatabile, care este utilat cu un gratar.
  Iluminatul exterior este realizat cu senzori de zi/noapte iar cel interior cu senzori de miscare.

  Aceasta vila solara, una in care lumina ce patrunde cu generozitate prin ferestre este amplificata de arhitectura speciala si cromatica prezenta, va invita sa o vizitati.

  Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare

  Consilier dedicate acestei oferte:
  Domnul Constantin Vieriu
  0722624161

  Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:
  www.ascendentimobiliare.ro
  164800 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Brasov