Vila eleganta, arhitectura deosebita, Central, Brasov

Brasov, Brasov
CDV75355

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  269800 €
  Vila eleganta, arhitectura deosebita, Central, Brasov
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Camere: 6 Camere
  Suprafata casa: 300mp
  Teren adiacent: 300mp
  An constructie: 2001-2010

  Detalii adaugate de utilizator

  Comision cumparator 0%

  ASCENDENT IMOBILIARE
  propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA, materializata printr-o vila eleganta, situata in zona centrala, la 5 minute de Centrul Vechi, cu un design deosebit la nivel de arhitectura a cladirii si a curtii. Imobilul este dispus pe P+2E+M, unde la parter avem o intrare cu debara, dressing si scara interioara, care ne poarta catre doua apartamente distincte, cu baie si bucatarie proprie si cu o suprafata de 135 mp utili fiecare, iar la mansarda un dormitor generos. Proprietatea detine toate imbunatatirile, curtea este amenajata pana in cele mai mici detalii, totul venind in sprijinul viitorului proprietar, care se poate muta imediat. ACASA defineste acest imobil.
  Alte atuuri ale imobilului sunt reprezentate de pozitionare, curte individuala, calitatea finisajelor si a materialelor, structura solida a casei si a fundatiei, doua garaje care intra in pret si multe altele.

  Consilier dedicat acestei oferte:
  domnul George Mosor
  0732847048

  Detalii,fotografii suplimentare si alte variante exclusive :
  www.ascendentimobiliare.ro
  269800 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Central