Vila din clasa L*, 500 mp teren. Brasov

Brasov, Brasov
CDV110909

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  152000 €
  Vila din clasa L*, 500 mp teren. Brasov
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Camere: 9 Camere
  Suprafata casa: 250mp
  Teren adiacent: 500mp
  An constructie: 2001-2010

  Detalii adaugate de utilizator

  ASCENDENT IMOBILIARE

  propune spre vanzare o oferta materializata printr-o eleganta vila, amplasata  in  cartierul Stupini din Brasov, cu acces rapid  catre principalele artere rutiere care deservesc zona metropolitana Brasov,  intr-o zona foarte linistita cu case noi.
  Proprietatea propusa este  finalizata din 2009, amplasata pe o suprafata de  500 mp teren , realizata in stil mediteranean pe parter si mansarda. Este scaldata in razele soarelui pe tot parcursul zilei, oferind o panorama calda si relaxanta cu vedere spre muntii Bucegi .  Vila are o compozitie prietenoasa si in acelasi timp foarte practica. se preteaza pentru o rezidenta generoasa sau poate fi transformata foarte usor intr-o minipensiune datorita compartimentarii flexibile .
  Vila are  9 camere din care 6 dormitoare cu 5 bai,2 bucatarii,1 camera cu destinatie birou, 2 livinguri spatioase, camera tehnica si 3 terase. Imobilul poate fi incalzit prin intermediul unei centrale termice pe lemne sau prin cele 2 centrale pe gaz.  Se vinde partial mobilata si utilata.

  Consultant dedicat acestei oferte:
  domnul Constantin Vieriu
  0722624161

  Detalii, fotografii suplimentare si alte variante  similare exclusive:
  www.ascendentimobiliare.ro 
  152000 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Stupini