VEZI TUR VIRTUAL!! Vila in prezentare distinctiva, Brasov - Stupini

Brasov, Brasov
CDV27718
155000 €
VEZI TUR VIRTUAL!! Vila in prezentare distinctiva, Brasov - Stupini
Brasov, Brasov,

Mai multe detalii

Anunt de la: Agent Imobiliar
Camere: 8 Camere
Suprafata casa: 280mp
Teren adiacent: 700mp
An constructie: 2001-2010

Detalii adaugate de utilizator

Comision cumparator: 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-o proprietate deosebita, cu particularitati speciale, constructie finalizata in anul 2007, situata in Brasov - Stupini, pe strada Fantanii.

Vila este structurata pe trei nivele avand urmatoarea desfasurare:
Demisol aerisit, care beneficiaza de lumina naturala prin intermediul ferestrelor, format din 3 camere care pot fi folosite atat pentru locuit dispunand de toate utilitatile, cat si ca spatii de depozitare, pivnita, sala de sport, crama, atelier de lucru, etc. In componenta acestuia mai intra camera tehnica unde se afla centrala termica, rezervorul de apa care asigura in permanenta apa calda daca se folosesc mai multe bai simultan si hidroforul.
Acest spatiu este completat de un grup sanitar si de holul din care se face accesul catre parter prin intermediul scarii interioare.
Parterul este compus din holul de intrare, din care se face accesul catre un dormitor/birou, un living generos care te intampina calduros prin intermediul semineului care ofera un aspect foarte placut acestei incaperi si care este si functional, ca si sursa suplimentara de caldura, bucataria open-space, spatioasa si moderna, si o baie. De asemenea din living se poate iesi pe o terasa cu suprafata de 12 m2, un loc incantator mai ales pe perioada verii cand se poate lua
masa sau urmari copiii care se joaca in voie in curtea amenajata plina de flori si de spatii de joaca amenajate special pentru acestia.
Mansarda este compusa din 3 dormitoare, fiecare avand balcon propriu, si doua bai.
Proprietatea se incadreaza cu usurinta la capitolul modern, beneficiind de toate imbunatatirile si utilitatile printre care amintim energie electrica, gaz, aer conditionat, apa obtinuta prin intermediul unui put forat la 12 m adancime, fosa septica ecologica, senzori iluminat, senzor gaz, alarma, izolatie termica exterioara, poarta pentru acces auto actionata electric cu telecomanda, etc.
Pozitionarea proprietatii este excelenta, fiind inconjurata tot timpul de soare si beneficiind de foarte multa lumina naturala. De asemnea, prin amplasarea ideala, terenul total avand suprafata de 680 m2 este impartit si utilizat foarte bine, permitand amenajarea curtii si gradinii astfel incat sa putem regasi pe spatiul verde pe langa flori si feluriti copaci ornamentali, si casuta si tobogan pentru copii, leagan, copertina extensibila, spatiu pentru piscina gonflabila, etc.
Folosind apa din put si fiind foarte bine izolata termic, costurile de intretinere sunt foarte mici.
Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare.


TUR VIRTUAL:
https://roundme.com/tour/223213/view/626567/

Consultant dedicat:
domnul Catalin Colceru
0755953310

Detalii, fotografii suplimentare si tur virtual:
www.ascendentimobiliare.ro

 

Contacteaza Vanzatorul

    Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi sau sa Intri in contul tau
    155000 €

    Locatie imobil

    Brasov, Brasov
    Fantanii