VEZI TUR VIRTUAL si FILMARE CU DRONA!! Vila in prezentare distinctiva

Brasov, Brasov
CDV70905

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  154000 €
  VEZI TUR VIRTUAL si FILMARE CU DRONA!! Vila in prezentare distinctiva
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Camere: 8 Camere
  Suprafata casa: 280mp
  Teren adiacent: 650mp
  An constructie: 2001-2010

  Detalii adaugate de utilizator

  ASCENDENT IMOBILIARE

  propune spre vanzare/inchiriere o EXCLUSIVITATE materializata printr-o proprietate deosebita, cu particularitati speciale, constructie finalizata in anul 2007, situata in Brasov - Stupin.
  Vila este structurata pe trei nivele avand urmatoarea desfasurare: demisol aerisit, care beneficiaza de lumina naturala prin intermediul ferestrelor, format din 3 camere care pot fi folosite atat pentru locuit dispunand de toate utilitatile, cat si ca spatii de depozitare, pivnita, sala de sport, crama, atelier de lucru, etc.
  In componenta acestuia mai intra camera tehnica unde se afla centrala termica, rezervorul de apa care asigura in permanenta apa calda daca se folosesc mai multe bai simultan si hidroforul.
  Acest spatiu este completat de un grup sanitar si de holul din care se face accesul catre parter prin intermediul scarii interioare.
  Parterul este compus din holul de intrare, din care se face accesul catre un dormitor/birou, un living generos care te intampina calduros prin intermediul semineului care ofera un aspect foarte placut acestei incaperi si care este si functional, ca si sursa suplimentara de caldura, bucataria open-space, spatioasa si moderna, si o baie.
  De asemenea din living se poate iesi pe o terasa cu suprafata de 12 m2, un loc incantator mai ales pe perioada verii cand se poate lua
  masa sau urmari copiii care se joaca in voie in curtea amenajata plina de flori si de spatii de joaca amenajate special pentru acestia.
  Mansarda este compusa din 3 dormitoare, fiecare avand balcon propriu, si doua bai.
  Proprietatea se incadreaza cu usurinta la capitolul modern, beneficiind de toate imbunatatirile si utilitatile printre care amintim energie electrica, gaz, aer conditionat, apa obtinuta prin intermediul unui put forat la 12 m adancime, fosa septica ecologica, senzori iluminat, senzor gaz, alarma, izolatie termica exterioara, poarta pentru acces auto actionata electric cu telecomanda, etc.
  Pozitionarea proprietatii este excelenta, fiind inconjurata tot timpul de soare si beneficiind de foarte multa lumina naturala. De asemnea, prin amplasarea ideala, terenul total avand suprafata de 680 m2 este impartit si utilizat foarte bine, permitand amenajarea curtii si gradinii astfel incat sa putem regasi pe spatiul verde pe langa flori si feluriti copaci ornamentali, si casuta si tobogan pentru copii, leagan, copertina extensibila, spatiu pentru piscina gonflabila, etc.
  Folosind apa din put si fiind foarte bine izolata termic, costurile de intretinere sunt foarte mici.
  Aceasta proprietate iti ofera toata intimitatea de care ai nevoie, distanta fata de vecini fiind considerabila.


  Compartimentarea proprietatii o puteti regasi in schitele atasate la sectiunea poze.
  Recomand proprietatea!

  Consilier dedicate acestei oferte:
  domnul Catalin Colceru
  Tel: 0755953310

  Detelii, fotografii suplimentare si alte oferte similiare exclusive:
  www.ascendentimobliare.ro

  TUR VIRTUAL:
  https://roundme.com/tour/223213/view/626567/

  Vezi filmare
  154000 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Stupini