VEZI FILMARE CU DRONA!Teren, localizare si conditii remarcabile,Brasov

Brasov, Brasov
CDV55394

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  130000 €
  VEZI FILMARE CU DRONA!Teren, localizare si conditii remarcabile,Brasov
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Suprafata teren: 3.000mp

  Detalii adaugate de utilizator

  Comision cumparator: 0 %

  ASCENDENT IMOBILIARE

  propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-un teren situat in Brasov - Ghimbav, in imediata apropiere a soselei de centura a Brasovului avand asigurat accesul auto.
  Terenul are o suprafata totala de 2769 m2, avand o lungime de 101.2 m si o latime de 27,21 m. Este aflat intr-o zona ideala pentru constructia de hale pentru diferite prestari servicii in orice industrie, depozitare, etc., avand nenumarati vecini care efectueaza astfel de servicii printre care amintim: Kampur Com SRL, Autoliv, Losan Romania, Sika Romania, Hornbach, Arabesque, Delcar, Quin, ITC Logistic, etc.
  Toate utilitatile sunt in imediata apropiere, 'gard in gard' - apa, electricitate, gaz, cablu, internet, canalizare si pot fi de la vecin contracost, avand deja acordul acestuia.
  Terenul se poate achizitiona in 2 variante si anume: intreaga suprafata de 2769m2 la 47 euro/m2, urmand a se aduce si utilitatile contracost ulterior, sau intreaga suprafata de 2769 m2 din care sa se cedeze vecinului 769 m2 partea de la strada achitand 47 euro/m2 pe cei 769 m2 si 60 euro/m2 pe cei 2000 m2 ramasi, beneficiind in aceasta a 2-a varianta de toate utilitatile gratis puse la dispozitie de vecin. Se ofera flexibilitate.
  130000 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Ghimbav