Vezi FILMARE cu drona! Teren intravilan pozitie excelenta , Brasov

Brasov, Brasov
CDV27701
1 poza
21340 €
Vezi FILMARE cu drona! Teren intravilan pozitie excelenta , Brasov
Brasov, Brasov,

Mai multe detalii

Anunt de la: Agent Imobiliar
Suprafata teren: 750mp

Detalii adaugate de utilizator

Comision cumparator: 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-un teren in intravilanul localitatii Sanpetru . „Pe un picior de plai, pe-o gura de rai” se prezinta in fata dumneavoastra o oportunitate speciala pentru dezvoltarea unui splendid si aparte cartier rezidential de vile.
Atestata documentar inca din anul 1240, localitatea Sanpetru este situata la poalele muntelui Lempes unde se afla si rezervatia naturala cu acelasi nume ce cuprinde o fauna si o flora bogata si diversificata.
Aflata intr-o expansiune urbanistica in ultimii ani, zona prezinta un interes sporit atat din partea persoanelor fizice cat si din partea dezvoltatorilor imobiliari.
In proximitatea loturilor de teren se afla in faza de finalizare un nou cartier de vile insiruite, precum si vile individuale finalizate sau in curs de finalizare.
Locatia deschide o priveliste deosebita catre dealul Lempes, muntele Tampa si muntii Piatra Craiului , departe de agitatia citadina a Brasovului si totusi la doar 5 km de Mall-ul Coresi si 8 km de centrul Brasovului..
Avem un total de 15 parcele de teren cu suprafete cuprinse intre 760 mp si 1000 mp, suprafata totala de 13300 mp, coeficientii urbanistici POT max = 35 %, CUT max = 0,6 si PUZ aprobat pentru P+E+M.

VEZI filmare cu drona : https://www.youtube.com/watch?v=pB_8rCzdllY

Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare.

 

Contacteaza Vanzatorul

    Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi sau sa Intri in contul tau
    21340 €

    Locatie imobil

    Brasov, Brasov
    Nord-Est