Vezi Filmare cu Drona! Teren in farmecul peisajelor

Brasov, Brasov
CDV74665

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  21000 €
  Vezi Filmare cu Drona! Teren in farmecul peisajelor
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Suprafata teren: 2.100mp

  Detalii adaugate de utilizator

  Comision cumparator: 0%

  ASCENDENT IMOBILIARE

  propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-un teren extravilan, situat in Brasov, in localitatea, ce a apartinut odinioara doar boierilor si negustorilor, Poiana Marului.
  Poiana Mărului este una dintre acele aşezări cu farmec, pe care daca pasesti esti invaluit de vraja ei si simti ca viata iti apartine cu adevarat.
  Proprietatea se bucura de o pozitie retrasa, cu panorama desfasurandu-se pe suprafata de 2.100 mp, aflata la doar 15 minute de punctele de interes local.
  Localizarea acestei oferta constituie un avantaj ravnit de multi dintre noi.
  Cateva informatii despre locatia unde se afla proprietatea:
  Drumul spre proprietate este un drum forestier care urca prin padure, trecem pe langa numeroase cabane si pensiuni, locul e de o frumusete rara fiind inconjurat de munti importanti, astfel avand o priveliste superba asupra Muntilor Bucegi, Piatra Craiului.
  Poiana Mărului este locul unde încă se mai păstrează cu sfințenie tradiția colindatului pe dealuri de către două cete de feciori, conduse de un vătaf mare, respectiv un vătaf mic. Această manifestare este numită în popor „ceata vătafilor„. Ceata se reuneste în prima seară de Ajun pe 24 decembrie. Pornesc la colindat prin sat și pe dealuri. Ceata vătafilor colindă prima dată la casa preoților din sat, pentru a primi binecuvântarea de a colinda în liniște și pace vestea Nașterii Mântuitorului, după care pornesc la casele unde există fete nemăritate. Colindul specific zonei se numește „Colo sus mai sus” un colind străvechi cu o încărcătură istorică pentru locuitorii satului. Totodată, aceștia au datoria să scoată fetele la joc în centrul satului, alese cu câteva zile înainte. Toți se îmbracă în costume tradiționale specifice. După această manifestare, se organizează la Căminul Cultural din centrul comunei, primul Bal de Crăciun planificat de către cei doi vătafi sprijiniți de primar.
  ...si povestea continua...

  FILMARE CU DRONA:
  https://www.youtube.com/watch?v=tNn0ZoGbahw

  Invitam colegii la colaborare, garantam un comision de 2%, din partea proprietarului agentului/ agentiei colaboratoare!

  Consilieri dedicati acestei oferte:
  domnul Marius Pop
  0770154569
  si
  domnul Catalin Dumitriu
  0740506976

  Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:
  www.ascendentimobiliare.ro
  21000 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Poiana Marului