VEZI FILM! Vila LUX, in eleganta compozitiei exclusiviste, Brasov

Brasov, Brasov
CDV47429

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  798000 €
  VEZI FILM! Vila LUX, in eleganta compozitiei exclusiviste, Brasov
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Camere: 5 Camere
  Suprafata casa: 330mp
  Teren adiacent: 1.100mp
  An constructie: 2001-2010

  Detalii adaugate de utilizator

  Comision cumparator 0%

  ASCENDENT IMOBILIARE

  propune spre vanzare REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-o vila deosebita, situata in Brasov, Drumul Poienii, Strada Stejarisului.
  Cu o arhitectura speciala, in armonie deplina cu peisajul si generoasa natura, dispusa pe trei nivele, unde fiecare nivel ne transmite propria poveste.
  Interiorul este dominat de linii, forme, cadre si spatii care sunt evidentiate de lumina si culoare naturala, pe tot parcursul zilei, iar seara efectul este pastrat de o suita intreaga de lampi pretioase, scafe si leduri. Incaperile si mobilierul iti acapareaza literalmente privirea, parchetul baituit alb si tratat cu rasini speciale, sporeste luminozitatea.
  Bucataria de ultima generatie, face front comun cu foisorul, din care avem o priveliste minunata asupra Brasovului, iar terasele spectaculoase completeaza tabloul.
  Proprietatea este constructie 2007, evidentiata in revistele de specialitate din Romania, desfasurata pe o suprafata construita de aproape 400 mp, rasfatata de un teren de peste 1.000 mp.
  ...povestea continua...va stam la dispozitie cu materiale de prezentare!

  Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare.
  798000 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Stejeris