Vanzare 2 camere Dr. Taberei - Strand Magic Place - Parc Moghioros

Bucuresti, SECTOR 1
CDV75651

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  52000 €
  Conditie: Folosita
  Vanzare 2 camere Dr. Taberei - Strand Magic Place - Parc Moghioros
  Bucuresti, SECTOR 1,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Suprafata: 55mp
  Compartimentare: Semidecomandat
  An constructie: inainte de 1977
  Clasa Energetica: A (92-100)

  Detalii adaugate de utilizator

  Imobilul este situat chiar la limita strandului Magic Place si a Parcului Moghioros si in imediata apropiere a zonei comerciale extrem de dezvoltata, formata din hipermarketurile Auchan, Carrefour, Kauffland, cu galeriile comerciale aferente, precum si a Mc.Donalds, a Pietei Chilia Veche si a Pietei Moghioros. Totodata in apropiere se construieste statia de METROU si Complexul Sportiv STEAUA. Cartierul Drumul Taberei este un cartier cu multa verdeata, civilizat, linistit, curat si sigur, iar prin darea in folosinta a liniei de METROU, va deveni un pol de interes pentru toti cei ce cauta locuinta ideala, pentru ca in zona se mai afla nenumarate gradinite, scoli si licee.
  Imobilul in care se afla apartamentul este construit in 1975, are 10 etaje si 2 lifturi functionale, intrarea in bloc este supravegheata video, iar in viitorul apropiat urmeaza sa intre in programul de reabilitare termica al primariei.
  Apartamentul este situat la et.3/10, are 54mp, este circular, are 2 holuri, 1 balcon si 2 debarale ce pot fi desfiintate pentru a se face un dressing pe comanda.
  Detalii : zugravit proaspat (igienizat), baie cu cada si fereastra de aerisire, instalatii sanitare schimbate partial la baie, apometre, repartitoare de caldura, interfon, usi de interior in stare buna.
  Apartamentul necesita amenajare totala dar asta reduce costurile lucrarilor aferente si durata executiei.
  Ghena de gunoi are balcon deschis si este la distanta de apartament, ceea ce face ca neplacerile specifice (miros, gandaci, etc) sa nu existe.
  IMPORTANT: separat de apartament se poate achizitiona si un garaj de aprox.14mp, incalzit si cu instalatie de apa pentru spalat masina. Garajul se afla la aprox.150m si costa 12 000 Euro.
  Mentiuni: apartamentul este LIBER; cadastrul, intabularea si certificatul energetic sunt in curs; nu are ipoteca sau alte sarcini; se accepta credit ipotecar.
  52000 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Bucuresti, SECTOR 1
  Topolovat