TUR VIRTUAL!! Reprezentativ Penthouse,170mp, Centrul Civic, Brasov

Brasov, Brasov
CDV27578
146000 € Fa-mi Oferta
TUR VIRTUAL!! Reprezentativ Penthouse,170mp, Centrul Civic, Brasov
Brasov, Brasov,

Mai multe detalii

Anunt de la: Agent Imobiliar
Suprafata: 140mp
Compartimentare: Decomandat
An constructie: 1977-1990

Detalii adaugate de utilizator

Comision cumparator 0%

ASCENDENT IMOBILIARE

propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-o proprietate, clasa LUX, situata in Brasov, in zona Centrala a acestuia, respectiv strada Toamnei - Strada Harmanului.
Imobilul isi onoreza proprietarul si pe privilegiatii vizitatori ai acestuia printr-o compozitie sofisticata, cu desfasurare pe doua nivele, respectiv zona de zi/ oaspeti si zona de seara/ studiu/ recreere.
Compartimentarea si prezentarea fac din acest penthouse, caminul care te tine mereu la inaltime, respectiv livingul generos in care patrunzi iti pune la dispozitie acces catre zona de dining, catre bucataria special creata pentru a asigura ergonomia dorita si spre terasa reprezentativa care poate gazdui atat petreceri si serate speciale, sau poate adauga farmec si valoare vietii personale in spatiul pe care ne place sa il numim "acasa".
Tot in zona de zi avem baia care deserveste acest nivel, incaperea de serviciu si spatiile auxiliare.
Armonia formei, prin imbinarea placuta a elementelor caracteristice scarii interioare ne insoteste pasii catre zona de seara, ce se prezinta cu spatiu de recreere, doua elegante dormitoare, doua balcone generoase, luminoasa baie si spatiile auxiliare.

Penthouse -ul impresioneaza cu farmecul sau individual , reflectand faptul ca proprietarul actual a pus in evidenta, prin profesionalism, compozitia sofisticata a proprietatii, dand accentul potrivit incaperilor moderne si generoase, materializata intr-o inalta calitate a finisajelor, ce poate fi remarcata in cele mai mici detalii.

Una dintre principalele atractii ale acestei proprietati este o combinatie eleganta de finisaje in tendita care poate fi remarcata in orasele trend-settere in materie de design interior, care completeaza excelent cotidianul, aducand un strop de glamour.

Poti accesa in catava minute orice zona de interes local, cum ar fi zona de afaceri si birouri din Centrul Civic al Brasovului, Centru Comercial, pretentioase cluburi si restaurante, centre sportive si de agrement, etc.

Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare.

TUR VIRTUAL:
https://roundme.com/tour/210052/view/574066/
TUR VIRTUAL, detalii, schite si poze suplimentere

 

Contacteaza Vanzatorul

    Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi sau sa Intri in contul tau
    146000 € Fa-mi Oferta

    Locatie imobil

    Brasov, Brasov
    Toamnei