Teren intravilan, 1.400 mp, rezidential/ investitional/ industrial, BV

Brasov, Brasov
CDV27721

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea costa 10 Lei si timp de 12 Luni ai acces la toate numerele de Telefon.
  98000 €
  Teren intravilan, 1.400 mp, rezidential/ investitional/ industrial, BV
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Suprafata teren: 1.400mp

  Detalii adaugate de utilizator

  Comision cumparator: 0%

  ASCENDENT IMOBILIARE

  propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-un teren intravilan situat in Brasov, cartier Noua, Strada Nucului.
  Proprietatea se desfsaoara pe o suprafata de 1400 mp, cu front de 23 m la strada principala, in zona de blocuri, deservit de un drum adiacent pe toata lungimea terenului (drum de servitute - 61 m),
  - regim de inaltime: P+10;
  - coeficient de construire, pe comercial: 50-80 %;
  - drum de servitute pe lungime (61 m);
  - zona foarte buna, in continua dezvoltare;
  Imobilul se prezinta cu toate utilitatile si se recomanda pentru: dezvoltare imobiliara, constructii civile . activitati comerciale si/ sau productie, etc. zona fiind in dezvoltare.
  Atractii turistice ale zonei:
  Biserica ortodoxa Sfantul Ioan Botezatorul
  Clopotnita bisericii ortodoxe
  Lacul Noua este amenajat cu un ponton de unde se pot inchiria barci pentru plimbari de agrement. Lacul este inconjurat de o alee, de unde, pe un podet, se ajunge pe o mica insula.
  Gradina zoologica, inconjurata de padure, este o atractie permanenta atat pentru localnici cat si pentru turisti. Amplasamentul se afla pe str. Brazilor.
  Baza Sportiva Noua are in componenta A.S. Rugby Club Brasov, teren de rugby, si Brasov Tennis Academy cu terenuri de tenis pentru copii si juniori. Amplasament: str. Murelor.
  Parcul Aventura este prevazut pentru activitati sportive in aer liber si are opt trasee de dificultate progresiva, incepand de la cele pentru copii si incepatori care nu depasesc inaltimea de trei metri si ajungand pana la douazeci de metri pentru cei experimentati. Este amplasat in imediata apropiere a lacului, in padure.
  In fiecare an se realizeaza un concurs numit Maraul Poatasilor; postasii din cadrul Postei Romane fac ture de lac, iar castigatorul primeste un premiu.
  Aqua Park - parc acvatic cu o suprafata de aproape 4 hectare, sapte topogane, doua piscine, teren de fotbal, teren de tenis, restaurant, terase, baruri, etc.

  Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare.

  Consultant dedicat:
  Domnul George Mosor
  0732847048

  Detalii si fotografii suplimentare:
  www.ascendentimobiliare.ro
  98000 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Nucului