Resedinta de poveste cu design spectaculos, Rasnov

Brasov, Brasov
CDV75343

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  146000 €
  Resedinta de poveste cu design spectaculos, Rasnov
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Camere: 5 Camere
  Suprafata casa: 170mp
  Teren adiacent: 600mp
  An constructie: 2001-2010

  Detalii adaugate de utilizator

  ASCENDENT IMOBILIARE

  propune spre vanzare o EXCLUSIVITATE materializata printr-o fermecatoare proprietate, situata la 20 de minute de Brasov, la poalele Cetatii Rasnov, intr-o zona rezidentiala, privilegiata, cu o vedere spectaculoasa.
  Proiectul este unul deosebit, cu o arhitectura speciala, ce asigura originalitate, dar si o deplina functionalitate a cladirii.
  Vila te imbratiseaza de cum i-ai trecut pragul si pe masura ce o cunosti in detaliu, iti doresti sa o numesti " Casa mea".
  Constructia este structurata pe doua nivele, parter si mansarda, pe o suprafata utila de 170 mp, si se desfoara pe urmatoarea componenta: elegant living, ospitalier spatiu de servit masa, frumoasa bucatarie, placuta camera de lectura si recreere, luxoasele bai, fermecatorul dormitor matrimonial, Constructia este structurata pe doua nivele, parter si mansarda, pe o suprafata utila de 170 mp, si se desfoara pe urmatoarea componenta: elegant living, ospitalier spatiu de servit masa, frumoasa bucatarie, placuta camera de lectura si recreere, luxoasele bai, fermecatorul dormitor matrimonial, dormitorul secundar, camera de oaspeti, dressing, terase, pivnita, garaj dublu, curte, gradina si lumioasele spatiile adiacente.
  Configuratia detailata:
  La parter avem livingul open space cu bucataria, o camera de relaxare/birou, baie, camara, terasa acoperita si pivnita la subsol.
  Etajul dispune de trei dormitoare, dressing, baie si doua terase.
  Atentia pentru detalii cat si exigenta pentru calitate si confort, ale actualului proprietar se regaseste in fiecare detaliu.
  Din finisajele ce apartin segmentului Luxury, amintim: parchet din bambus, marmura, granit, mobila si usile sunt din lemn masiv facute la comanda etc.
  Vila este situata la strada asfaltata si iluminata, si are toate utilitatile.
  Una dintre principalele atractii ale acestei proprietati este o combinatie eleganta de finisaje in tendita care poate fi remarcata in orasele trend-settere in materie de design interior, care completeaza excelent cotidianul, aducand un strop de glamour.
  Proprietatea de poveste se impleteste cu povestea locatiei in care se afla:
  Cetatea Rasnov a constituit locatia unor mari productii cinematografice romanesti, precum Dacii (1966) şi Nemuritorii (1974), ambele în regia lui Sergiu Nicolaescu si ascunde numeroase povesti şi intamplari ce asteapta a fi descoperite, lucru dovedit de numarul impresionant de turisti care îi trec pragul.  Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare.

  !Valoarea expusa este in varianta cash!
  Consilier dedicat acestei oferte:
  Doamna Larisa Ciocan
  0762623127

  Detalii suplimentare, fotografii si alte oferte similare exclusive:
  www.ascendentimobiliare.ro
  146000 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Rasnov