Resedinta compozitie particulara, pe 1.200 mp teren, BV

Brasov, Brasov
CDV70904

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  229000 €
  Resedinta compozitie particulara, pe 1.200 mp teren, BV
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Camere: 10+ Camere
  Suprafata casa: 530mp
  Teren adiacent: 1.100mp
  An constructie: 2001-2010

  Detalii adaugate de utilizator

  Comision cumparator 0%

  ASCENDENT IMOBILIARE

  va propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-o proprietate situatia in Brasov, Rasnov, cartierul Primaverii.

  Vila este configurata pe doua nivele, respectiv parter si etaj, cu o componenta segmentul unicat.

  La parter avem un living generos in suprafata utila de 165m2 cu acces catre bucatarie, dormitor/birou, dressing, baie, hol si terasa iar scara interioara ne poarta catre etaj unde ne intampina trei dormitoare, dintre care un dormitor matrimonial cu baie proprie, celalalte doua dormitoare fiind deservite de o alta baie, din hol avem acces catre terasa generoasa care ne ofera o priveliste catre Cetatea Rasnovului si Masivul Postavarul.


  Proprietatea este deservita de doua garaje, deasupra carora se afla un apartament compus din: living, dormitor, bucatarie si baie.

  Gradina proprietatii este de 1116m2 imprejmuita de pomi fructiferi si gazon.

  Completeaza oferta varietatea ergonomica a sistemului de incalzire, avand prezente centrala termica pe gaz cat si pe lemne, dar si panourile solare bine amplasate.

  Situat in inima tarii,in partea superioara a "Tarii Barsei", la circa 15 km sud-vest de orasul Brasov, pe vechiul drum comercial care lega - prin trecatoarea Bran - Campulung Muscel, astazi drumul national 73, se afla orasul Rasnov. Accesul in oras se poate realiza prin patru sosele modernizate din directiile Brasov, Zarnesti, Predeal si Campulung Muscel si cu trenul pe ruta Brasov - Zarnesti precum si prin numeroase trasee si poteci turistice ce pornesc din localitatile Brasov, Poiana Brasov, Bran, Zarnesti, Cristian, Predeal, Paraul Rece.


  Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare.


  Consultant dedicat
  Doamna Andreea Militaru
  0769434980

  Detalii, fotografii suplimentare si alte oferte similare exclusive:
  www.ascendentimobiliare.ro
  229000 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Brasov