Proprietate, segmentul LUX, pozitionare panoramica

Brasov, Brasov
CDV55391

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  105800 €
  Proprietate, segmentul LUX, pozitionare panoramica
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Suprafata: 95mp
  Compartimentare: Semidecomandat
  An constructie: dupa 2010
  Clasa Energetica: B (81-91)

  Detalii adaugate de utilizator

  ASCENDENT IMOBILIARE

  propune spre vanzare un apartament 3 camere in vila P+2E+M segmentul LUX, situat in Busteni.
  Construita in anul 2011, vila este din caramida porotherm antiseismica, fundatii beton, plansee beton, invelitoare tip Lindab, izolat exterior.
  Apartamentul este compus dintr-un hol, living generos,2 dormitoare, 2 bai, bucatarie si 2 balcoane, in suprafata utila de 96 mp. Apartamentul este finisat cu materiale de lux din import : gresie, faianta, parchet, tamplarie din PVC cu geam termopan, usi interioare din lemn executate si pictate manual de catre artisti.Bransat si racordat la utilitati: apa, gaz, energie electrica, canalizare.Se vinde mobilat si utilat lux, asa cum arata in poze.Pret usor negociabil.
  Avand in vedere pe doua parti, spre Masivul Caraiman pe partea din fata, iar in spate iesire intr-o gradina proprie, de unde incepe cararea spre munte, cu drumul spre Cabana Diham trecand prin fata casei, e un adevarat privilegiu sa locuiesti in acest apartament.
  105800 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Busteni