Proprietate segmentul LUX, constructie noua, Central, Brasov

Brasov, Brasov
CDV99445

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  520 €
  Proprietate segmentul LUX, constructie noua, Central, Brasov
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Suprafata: 55mp
  Compartimentare: Semidecomandat
  An constructie: dupa 2010
  Clasa Energetica: B (81-91)

  Detalii adaugate de utilizator

  ASCENDENT IMOBILIARE

  propune spre inchiriere un apartament deosebit, din segmentul LUX, situat in zona centrala a Brasovului.
  Proprietatea se desfasoara pe o compozitie distincta, cu o suprafata de 55m patrati utili si se prezinta pe urmatoarea configuratie: living luminos si generos, cu o cromatica ce subliniaza eleganta acestuia, la comun cu bucatarie open space gandita astfel incat activitatile aferente acestei incaperi sa fie realizate cu usurinta si cu placere, apoi holul primitor care te indruma cu eleganta catre dormitorul matrimonial si catre baie.
  Apartamentul este situat intr-un imobil finalizat in anul 2017 si dispune de toate imbunatirile cum ar fi incalzire in pardoseala, centrala imobil, geamuri termopane, etc. Se inchiriaza mobilat si utilat complet, dintre electrocasnice amintind masina de spalat, frigider, cuptor electric, cuptor cu microunde, TV, etc.
  Apartamentul dispune de asemenea de o terasa cu o suprafata de 13m patrati unde se poate servi cafeluta, avand o priveliste foarte frumoasa asupra orasului.
  Un alt avantaj al acestui imobil il constituie gradina de vara, unde se poate iesi in aer liber, citi o carte, discuta, etc, sala de fitness dedicata exclusiv rezidentilor imobilului si nu in ultimul rand sala de conferinte unde se pot organiza diferite evenimente cum ar fi onomastici, petreceri, sedinte si altele.
  Pozitionarea excelenta face din acest apartament o locuinta excelenta fiind foarte aproape de toate punctele de interes comun.

  Se prefera fara animale de companie.

  Consilier dedicat acestei oferte
  domnul Catalin Colceru
  Tel: 0755953310

  Detalii, fotografii suplimentare si alte oferte similare exclusive:
  www.ascendentimobiliare.ro
  520 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Central