Proprietate regim vila, etaj1, Stefan Cel Mare, Astra, Brasov

Brasov, Brasov
CDV99316

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  62800 €
  Proprietate regim vila, etaj1, Stefan Cel Mare, Astra, Brasov
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Suprafata: 55mp
  Compartimentare: Semidecomandat
  An constructie: 1977-1990
  Clasa Energetica: B (81-91)

  Detalii adaugate de utilizator

  ASCENDENT IMOBILIARE

   va propune spre vanzare o EXCLUSIVITATE constand intr-un apartament cu doua camere in zona Astra, Bulevardul Stefan Cel Mare, Brasov.
  Proprietatea se prezinta complet renovat si modernizat.
   Apartamentul se desfasoara pe o structura frumoasa, configurata actalmente astfel: hol de intrare larg din care se acceseaza bucataria si livingul. Din living se intra in alt hol cu acces la baie si la dormitor.Instalatia electrica si sanitara sunt schimbate integral, parchet nou, usi interioare noi, gresie si faianta noi atat in baie cat si in bucatarie.Baia se vinde cu toate elementele sanitare noi, cabina dus,chiuveta,dulap de baie etc.Balconul de 6,5 m lungime este inchis in termopan, cu gresie pe jos,avand accesul atat din sufragerie cat si din bucatarie.
  Tot din balcon avem acces la o boxa de depozitare.Apartamentul mai dispune de un beci  de 12 mp si de spatiu de depozitare in pod.
  Completeaza oferta zonele de spatii verzi, precum si apropierea de piata,, gradinite, scoli, mijloace de transport in comun  si alte puncte de interes local.

  Consilier dedicat acestei oferte,
  Doamna Lucia Demco
  tel.0720689222

  Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:
  www.ascendentimobiliare.ro

     
  62800 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Astra