Proprietate regim vila, 108mp,gradina terasata, compozitie metamorfica

Brasov, Brasov
CDV27582

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea costa 10 Lei si timp de 12 Luni ai acces la toate numerele de Telefon.
  74800 €
  Proprietate regim vila, 108mp,gradina terasata, compozitie metamorfica
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Suprafata: 70mp
  Compartimentare: Decomandat
  An constructie: 1991-2000

  Detalii adaugate de utilizator

  Comision cumparator 0%  ASCENDENT IMOBILIARE

  propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-o proprietate situata in zona rezidentiala, de case, in Centrul Brasovului, zona ce poarta o mantie bogata de istorie.
  Oferta propusa are privilegiul unei avantajoase pozitionari, respectiv strada Dobrogeanu Gherea, imbinand confortul dorit, conferit de zona centrala, cu intalnirea binecuvantata a naturii.
  Apartamentul, decomandat configurat, desfasurat pe o suprafata utila de 72 mp, se compune dintr-un hol de intrare, bucatarie cu spatiu separat si generos de luat masa, doua dormitoare de 22mp respectiv 20mp, o baie, o debara, terasa de 11mp cu posibilitatea de a fi inchisa si magazie pentru depozitare de 15 mp, incapere de depozitare si spatiile auxiliare.
  O gradina completeaza zona de confort si relaxare.
  Situat la poalele Tampei, imobilul ne da posibilitatea de a admira o panorama superba din casa si de pe terasa cu vedere peste oras.
  Proprietatea a fost ridicata in anul 1928, cu materiale metamorfice, scoase din tunelul de la Teliu de catre un conducator italian ca fiind casa de vacanta.
  Completeaza oferta faptul ca se deschide oportunitatea personalizarii dupa viziunea si asteptarile noului proprietar.

  Desigur ca aceasta oferta necesita cunoasterea in detaliu, de aceea avem deschise catre dumneavoastra telefoanele de contact.

  Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare.
  74800 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Dobrogeanu Gherea