Proprietate rasfatata de verde, 900 mp teren, Sacele, Brasov

Brasov, Brasov
CDV62273

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  158000 €
  Proprietate rasfatata de verde, 900 mp teren, Sacele, Brasov
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Camere: 5 Camere
  Suprafata casa: 150mp
  Teren adiacent: 850mp
  An constructie: 1977-1990

  Detalii adaugate de utilizator

  Comision cumparator: 0%

  ASCENDENT IMOBILIARE

  propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-o distinsa vila, situata in Brasov, Sacele, cartier Turches, Strada Darie Magheru.
  Proprietatea se prezinta noului proprietar cu eleganta si distinctie, desfasurata pe o suprafata utila de peste 150 mp, ergonomic configurata, pe trei nivele, respectiv: subsol, parter si etaj.
  Imobilul este constructie noua, 2010, iar materialele au fost atent selectionate de actualii proprietari, asftel regasim: caramida Porotherm, acoperis tabla, doua centrale termice, beton armat, etc.( vezi alte detalii)
  Vila se bucura de o compozitie cu patru dormitoare, ce te primesc cu caldura, trei elegante bai, primitoarea bucatarie, distinsul living, trei placute balcoane, terasa, foisor, spatiile pentru auto, spalatoria, uscatoria, incaperile de depozitare, locul pentru gratar si prietenoasele spatii auxiliare.

  Bunul gust si exigenta pentru calitate si confort, ce poarta amprenta actualilor proprietari fac ca proprietatea sa se ridice la cerintele actuale de confort, iar acestea pot fi, cu usurinta, apreciate de noii, norocosii, proprietari.

  Amintim cateva detalii tehnice: structura de rezistenta a proprietatii, este realizata din beton armat, izolatie si hidroizolatie, inceputa din fundatie, peretii interiori de compartimentare sunt realizați din caramida (12,5cm), ulterior izolati cu vata minerala, de 10 cm pentru un confort termic si acustic sporit. Scara interioara este compusa din doua rampe in U, cu trepte din stejar 36mm. Tamplariile exterioare: imitatie lemn natural din PVC, cu foi de geam tip "securit". Acoperisul este realizat din tabla de culoare roșie,
  hidroizolată cu folie PVC-2mm si termoizolata cu vata minerala de 150mm. Sistem supraveghere/video/alarma de unde se pot actiona portile automate de acces in curte si luminile ambientale din curte si din interior.

  Pozitionarea avantajoasa, in vecinatea padurii, dar in acelasi timp la 5 minute de orasul Brasov, alaturi de eleganta compozitie si prezentare fac din acesta oferta o oportunitate.

  Vezi Filmare cu Drona:

  https://www.youtube.com/watch?v=q_naRtHPILQ

  Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare.

  !!!!!Valoarea expusa este in varianta cash!!!!!

  Consilier dedicat acestei oferte:
  domnul Daniel Ivan
  0723354697

  Detalii suplimentare, fotografii si alte oferte similare exclusive:

  www.ascendentimobiliare.ro
  158000 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Sacele