Proprietate, pozitie privilegiata, Rezidential/ Comercial/ Investitie

Brasov, Brasov
CDV27587

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  284000 €
  Proprietate, pozitie privilegiata, Rezidential/ Comercial/ Investitie
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Camere: 7 Camere
  Suprafata casa: 270mp
  Teren adiacent: 1.600mp
  An constructie: inainte de 1977

  Detalii adaugate de utilizator

  ASCENDENT IMOBILIARE

  are privilegiul de a propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-o proprietate speciala, situata in centrul uneia dintre cele mai renumite statiuni montane din Romania, Poiana Brasov.
  Casa propusa a fost ridicata in 1926 de un cuplu tanar care a pus toata dragostea lor in pasii constructiei, a fost transferata urmatoarei generatii, care mai departe, dupa mai multe demersuri generate de evenimentele istorice ale acelei perioade, a revenit specialei lor fiice.
  Imobilul poarta cu el un frumos fragment din istoria vietii mondene Brasovene de altadata, locul unde fiecare tanar din acea vreme, dorea sa ajunga pentru a petrece speciale momente.
  Proprietatea este compusa din doua case si se desfasoara pe o suprafata utila de 268 mp.
  Va stam la dispozitie cu detaliile tehnice.

  Poiana Brașov are o lunga traditie ca o statiune de schi. Aici deja prima competitie de schi din Romania a avut loc în 1906, iar in anul 1951 a avut loc la Universitatea Jocurile Internationale de Iarna din Poiana Brasov. In ultimii ani au fost construite si modernizate noi hoteluri si cazare.
  Locului ofera buna infrastructura de sporturi de iarna, inclusiv partii de coborare olimpice și trasee. Doua funiculare si o masina de cablu si sase teleschiuri te duc pe munte. Exista posibilitati de transport (autobuz / taxi), pentru a ajunge cu usurinta, aproximativ 15 km de orașul Brașov

  În octombrie 2004, un summit NATO a avut loc aici

  Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare.
  284000 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Poiana Brasov