Proprietate intr-un loc de balada, Bran,Brasov

Brasov, Brasov
CDV47436

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  59800 €
  Proprietate intr-un loc de balada, Bran,Brasov
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Camere: 6 Camere
  Suprafata casa: 200mp
  Teren adiacent: 1.100mp
  An constructie: dupa 2010

  Detalii adaugate de utilizator

  ASCENDENT IMOBILIARE


  propune spre vanzare o EXCLUSIVITATE materializata printr-o casa situata in Brasov, Bran, localitatea Simon.
  Imobilul este constructie noua intr-o combinatie de lemn si beton si este situat intr-o zona de un pitoresc care nu mai are nevoie de descriere.
  Partea superioara construita din lemn este la rosu lasand celui ce o v-a achizitiona libertatea de a o personaliza astfel incat sa-i ofere utilitate atat ca rezidenta cat si pensiune.
  La parter dispune de doua camere, bucatarie si o baie, la etaj si mansarda avem doua livinguri, cinci doritoare cu bai aferente (la rosu). Pe langa linistea cu care esti inconjurat, afara te asteapta un foisor, loc de agrement cu multiple posibilitati de ati creea o admosfera dorita intr-un cadru privilegiat.
  Simon este un sat in comuna Bran din judetul Brasov, Transilvania, Romania. Satul se in partea sud-vest a comunei, de-a lungul raului Simon, un afluent al raului Turcu. Trasee turistice montane duc din zona superioaraa satului catre varful Omu din Muntii Bucegi.

  Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare.
  59800 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Bran