Proprietate compozitie calda, doua balcoane, pozitie panoramica, BV

Brasov, Brasov
CDV47441

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  66000 €
  Proprietate compozitie calda, doua balcoane, pozitie panoramica, BV
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Suprafata: 75mp
  Compartimentare: Semidecomandat
  An constructie: 1977-1990
  Clasa Energetica: B (81-91)

  Detalii adaugate de utilizator  ASCENDENT IMOBILIARE


  propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-un apartament cu trei camere situat in Brasov, Zona Centrul Civic- Garii, respectiv Bulevardul Victoriei, fiind primul bulevard care va avea iluminat cu LED.
  Proprietatea se desfasoara pe o compozitie luminoasa cu: living, doua dormitoare, bucatarie, baie, doua balcoane, spatii auxiliare si incaperi suplimentare.
  Oferta se bucura de spatiu verde, de locatie ce deschide viziunea calda a cuvantului acasa, cu accces facil spre si/ dinspre toate punctele orasului.
  Apartamentul se infatiseaza catre noul proprietar, cu amenajari interioare, pe o cromatica placuta, din care amintim: centrala termica proprie, geamuri termopan, parchet, gresie, faianta si izolatie termica.
  Apartamentul se afla in imediata apropiere a tuturor punctelor de interes local: institutii financiar bancare, scoala, parc, supermarket, piata, statie mijloace de transport in comun, gara.


  Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare.
  66000 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Bld.Victoriei