Perla imobiliara, situata in inima Centrul Istoric, Brasov

Brasov, Brasov
CDV110765

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  960 €
  Perla imobiliara, situata in inima Centrul Istoric, Brasov
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Camere: 3 Camere
  Suprafata casa: 100mp
  Teren adiacent: 200mp
  An constructie: 1977-1990

  Detalii adaugate de utilizator

  ASCENDENT IMOBILIARE

  este onorata sa prezinte spre inchiriere o perla imobiliara, sub forma unei case, cu gradina, situata in inima Centrul Istoric Brasov.
  Proprietatea impresioneaza cu farmecul sau individual , reflectand faptul ca proprietarul actual a pus in evidenta, prin profesionalism, compozitia sofisticata a proprietatii, dand accentul potrivit fiecarei incaperi, materializata intr-o inalta calitate a finisajelor, ce poate fi remarcata in cele mai mici detalii.
  Proprietatea se prezinta viitorul chirias cu eleganta, structurata asftel:
  - la parter avem un seducator living ( dormitor) deservit de spatiile auxiliare create pentru confort, o bucatarie remercabila si o speciala baie:
  - trecerea spre urmatorul nivel se face printr-o scara interioara pe linie florentina - la nivel avem un dormitor, birou ( dormitor), terasa, grup sanitar si spatiile auxiliare.
  De asemenea casa se prezinta cu sistem alarma incendiu, interfon, sistem încălzire, internet, pivnița proprie, curte si integral mobilata si utilată.
  Completeaza oferta gradina ce te imbratiseaza de cum ai ajuns si care astepta sa fie descoperita in detaliu in fiecare zi.
  Una dintre principalele atractii ale acestei proprietati este o combinatie eleganta de finisaje in tendita care poate fi remarcata in orasele trend-settere in materie de design interior, care completeaza excelent cotidianul, aducand un strop de glamour.
  valoarea expusa este in conditii personalizate!!!!
  Detalii, fotografii suplimentare si alte oferte similare exclusive:
  www.ascendentimobiliare.ro
  0736797203
  960 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Centrul Istoric