Penthouse clasa LUX, privilegiat de privelistea panoramica, Brasov

Brasov, Brasov
CDV110759

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  99800 €
  Penthouse clasa LUX, privilegiat de privelistea panoramica, Brasov
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Suprafata: 95mp
  Compartimentare: Decomandat
  An constructie: dupa 2010
  Clasa Energetica: B (81-91)

  Detalii adaugate de utilizator

  ASCENDENT IMOBILIARE

  Propune spre vanzare o proprietate, clasa LUX, situata in Brasov, zona Coresi, constructie noua, integral finisata.
  Imobilul isi onoreaza proprietarul si pe privilegiatii vizitatori ai acestuia printr-o compozitie sofisticata, cu desfasurare pe un nivel.
  Penthous-ul are o  suprafata de 93 mp fiind compus astfel: living open space cu bucataria, 2  dormitoare, 2 bai, hol generos la care se adauga terasa de 34 mp amenajata corespunzator nevoilor noului proprietar.
   Priveliste superba spre Tampa, Mall Coresi si Centru Civic. 
  Compartimentarea si prezentarea fac din acest penthouse caminul care te tine mereu la inaltime, respectiv livingul generos in care patrunzi iti pune la dispozitie acces catre zona de dining,catre bucataria special create pentru a asigura ergonomia dorita si spre reprezentativa terasa care poate gazdui atat petreceri si serate speciale cat si un plus de farmec si valoare vietii personale in spatiul pe care  il numim “acasa”.
  Penthouse-ul impresioneaza cu farmecul sau individual, reflectand faptul ca proprietarul actual a pus in evidenta, prin profesionalism, compozitia sofisticata a proprietatii, dand accentul potrivit incaperilor modern si generoase, materializata intr-o inalta calitate a finisajelor, ce poate fi remarcata in cele mai mici detalii.
  Una din principalele atractii ale acestei proprietati este o combinatie eleganta de finisaje in tendinta care poate fi remarcata in orasele trend-settere in materie de design interior, care completeaza excelent cotidianul, aducand un strop de glamour.
  Poti accesa in cateva minute orice zona de interes local, cum ar fi zona de afaceri si birouri din centrul civic al Brasovului, centru comercial, restaurant, centre sportive si de agreement, etc.
  Oferta fiind completata  locul de parcare suprateran.

  Invit colegii la colaborare!
  Consilier dedicat acestei oferte
  doamna Andreea Militaru
  0769434980

  Detalii, fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive:
  www.ascendentimobiliare.ro
  99800 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Tractorul