O noua floare! Intrare Sacele, Brasov

Brasov, Brasov
CDV71181

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  118000 €
  O noua floare! Intrare Sacele, Brasov
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Camere: 3 Camere
  Suprafata casa: 140mp
  Teren adiacent: 400mp
  An constructie: dupa 2010

  Detalii adaugate de utilizator

  Comision cumparator: 0%

  ASCENDENT IMOBILIARE

  propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-o distinsa vila, situata in Brasov, Sacele, cartier Baciu, Strada Morii.
  Proprietatea se prezinta noului prorietar cu eleganta si distinctie, cu desfasurare pe o suprafata de 120 mp, ergonomic configurata, pe doua nivele, respectiv: parter si etaj.
  Imobilul este constructie noua, 2018, iar materialele au fost atent selectionate de actualii proprietari, asftel regasim: caramida Porotherm, acoperis tabla, o centrala termica, beton armat,etc,( vezi alte detalii)
  Vila se bucura de o compozitie cu doua dormitoare, ce te primesc cu caldura, doua elegante bai, primitoarea bucatarie, distinsul living, un placut balcon, terasa.
  Bunul gust si exigenta pentru calitate si confort, ce poarta amprenta actualilor proprietari, fac ca proprietatea sa se ridice la cerintele actuale de confort iar acestea pot fi, cu usurinta, apreciate de noii, norocosi, proprietari.
  Pozitionarea avantajoasa , dar in acelasi timp la 5 minute de orasul Brasov , alaturi de eleganta compozitie si prezentare fac din acesta oferta o oportunitate.

  Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare.

  Consilier dedicat acestei oferte:
  domnul Daniel Ivan
  0723354697

  Detalii suplimentare, fotografii si alte oferte similare exclusive:
  www.ascendentimobiliare.ro
  118000 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Morii