Nivel in vila, cu gradina si curte proprie, pozitie panoramica,Central

Brasov, Brasov
CDV27712

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea costa 10 Lei si timp de 12 Luni ai acces la toate numerele de Telefon.
  139000 €
  Nivel in vila, cu gradina si curte proprie, pozitie panoramica,Central
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Camere: 3 Camere
  Suprafata casa: 140mp
  Teren adiacent: 80mp
  An constructie: 2001-2010

  Detalii adaugate de utilizator

  Comision cumparator: 0 %

  ASCENDENT IMOBILIARE

  propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-un apartament in vila segmentul SEMILUX, situat in Brasov, zona Centrala - exclusiv rezidentiala, Strada Horia.
  Imobilul are acces separat si este insorit pe tot parcursul zilei . Cu o suprafata utila de 135 mp apartamentul este bine compartimentat, fiind compus din: living de 40 mp, 2 dormitoare de 22 si respectiv 23 mp, bucatarie cu spatiu separat si generos de luat masa si hol insumand 40 mp, 2 grupuri sanitare, cu cada si cu dus. Terasa de 20 mp si curtea de 80 mp. asigura spatiul de recreere si confort. Apartamentul recent renovat este izolat la exterior, are finisaje de foarte buna calitate cu parchet, gresie, faianta, pereti placati cu piatra (living).
  Ferestre cu geam termopan si jaluzele din aluminiu, usi interioare din lemn, centrala termica, instalatii electrice si sanitare noi, semineu.
  Panorama superba din casa si de pe terasa cu vedere peste oras. Apartamentul se vinde semimobilat si utilat.
  139000 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Drumul Poienii