FIMARE CU DRONA! In poiana, o floare,cu incantatoare petale

Brasov, Brasov
CDV71179

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  258000 €
  FIMARE CU DRONA! In poiana, o floare,cu incantatoare petale
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Camere: 5 Camere
  Suprafata casa: 200mp
  Teren adiacent: 1.400mp
  An constructie: 2001-2010

  Detalii adaugate de utilizator  Comision cumparator: 0%  ASCENDENT IMOBILIARE

   

  propune spre vanzare/ inchiriere o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-o distinsa vila unde padurea si luxul si-au dat mana... , situata in Brasov, Sacele, Satulung, Strada Poiana Angelescu.

  Proprietatea se prezinta noului proprietar cu eleganta si distinctie, cu desfasurare pe o suprafata de 252 mp, ergonomic configurata, pe patru nivele.

  Desigur ca paticularitatea ofertei si remarcabilele dotari invita la cunoasterea detailata!   Bunul gust si exigenta pentru calitate si confort, ce poarta amprenta actualilor proprietari, fac ca proprietatea sa se ridice la cerintele actuale de confort iar acestea  pot fi, cu usurinta, apreciate  de noii, norocosii, proprietari.  Pretabil locuinta, birou, locuinta/birou, activitati hoteliere/ turism, etc.  Pozitionarea avantajoasa, in vecinatea padurii dar in acelasi timp la 10 minute de orasul Brasov , alaturi de eleganta compozitie  prezentare si locatie ,  fac din aceasta oferta o oportunitate.


  FILMARE CU DRONA:
  https://www.youtube.com/watch?v=YCs8XxeKqfc&feature=youtu.be  Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare.

   

  !!!!!Valoarea expusa este in varianta cash!!!!!  Consilier dedicat acestei oferte: 

  domnul Daniel Ivan

  0723354697  Detalii suplimentare, fotografii si alte oferte similare exclusive:


  www.ascendentimobiliare.ro 
  258000 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Sacele