FILMARE! Vila + casa, conditii apreciabile, pe 2.500 mp teren, Brasov

Brasov, Brasov
CDV99651

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  134800 €
  FILMARE! Vila + casa, conditii apreciabile, pe 2.500 mp teren, Brasov
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Camere: 7 Camere
  Suprafata casa: 270mp
  Teren adiacent: 2.400mp
  An constructie: 2001-2010

  Detalii adaugate de utilizator

  Comision cumparator: 0%
  ASCENDENT IMOBILIARE

   propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA  materializata printr-o distinsa vila, situata in Brasov, sat Podu Olt, Strada Principala.
  Proprietatea se prezinta noului proprietar in eleganta si distinctie, cu desfasurare pe o suprafata de 300mp, ergonomic configurata, pe trei nivele, respectiv: parter, etaj si mansarda.
  Imobilul este constructie noua, 2007, iar materialele au fost atent selectionate de actualii proprietari, asftel regasim:  caramida Porotherm, acoperis tabla, centrala termica, beton armat,etc.Proprietatea este configurata prin doua corpuri de casa, vila propriu zisa si un corp de casa de vara.
  Vila se bucura de o compozitie cu patru dormitoare, ce te primesc cu caldura, patru bai, primitoarea bucatarie, distinsul living, un balcon, terasa, incaperile de depozitare, locul pentru gratar si prietenoasele spatii auxiliare. Iar in casa de vara regasim doua camere, baie, bucatarie si o magazie.
  Bunul gust si exigenta pentru calitate si confort, ce poarta amprenta actualilor proprietari, fac ca proprietatea sa se ridice la cerintele actuale de confort iar acestea  pot fi, cu usurinta, apreciate  de noii, norocosi, proprietari.
  Amintim cateva detalii tehnice: structura de rezistenta a proprietatii, este realizata din beton armat, izolatie si hiroizolatie , inceputa din fundatie, peretii interiori de compartimentare sunt realizați din caramida, ulterior izolati pentru un confort termic si acustic sporit.
  Scara interioara este compusa din doua rampe in U, cu trepte din stejar 36mm. Tamplariile exterioare: este din PVC, cu foi de geam tip "securit". Acoperisul este realizat din tigla. 
  Pozitionarea avantajoasa, in vecinatea padurii dar in acelasi timp la 15 minute de orasul Brasov , alaturi de eleganta compozitie si prezentare fac din acesta oferta o oportunitate.

  Filmare cu Drona:
  https://youtu.be/tBLGZL0bKm0

  Invit colegii la colaborare: garantam agentului/ agentiei partenere, comision de colaborare!

  Consilier dedicat acestei oferte: 
  domnul Marius Pop
  0770154569

  Detalii si fotografii suplimentare, filmarea cu drona, precum si alte oferte similare exclusive:
  www.ascendentimobiliare.ro  
  134800 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Podul Olt