FILMARE CU DRONA!!! Afacere cu rod, locatie de fort

Brasov, Brasov
CDV74669

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  1280000 €
  FILMARE CU DRONA!!! Afacere cu rod, locatie de fort
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Camere: 10+ Camere
  Suprafata casa: peste 600mp
  Teren adiacent: 3.500mp
  An constructie: dupa 2010

  Detalii adaugate de utilizator

  Comision cumparator: 0%

  ASCENDENT IMOBILIARE

  propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA materializata printr-un distins complex hotelier, situat in Brasov, Sacele, cartier Bradet, Strada Valea Doftanei.
  Proprietatea se prezinta noului proprietar cu eleganta si distinctie, cu desfasurare pe o suprafata de 1200 mp, ergonomic configurata, o compozitie speciala de sase vile cu compozitie pe doua nivele, respectiv, parter si etaj si un pitoresc restaurat care le deserveste.
  Condominium privat, este amplasat aproape de DN1A, intr-o zona montana, pe Valea Doftanei unde curge raul ce ii poarta numele.
  Bunul gust si exigenta pentru calitate si confort, ce poarta amprenta actualilor proprietari, fac ca proprietatea sa se ridice la cerintele actuale de confort iar acestea pot fi, cu usurinta, apreciate de noii, norocosi, proprietari.
  Pe terenul imprejmuit de 3500 mp sunt construite sase case individuale, aleile si zonele de parcare sunt bine delimitate si pavate, cu pavele din beton, imbratisate de spatiu verde, gazon, gard viu, vegetatie ornamentala si amenajari peisagistice.
  Ansamblul de imobille este constructie noua, 2011, iar materialele au fost atent selectionate, amintim cateva detalii tehnice: structura de rezistenta a proprietatii, este realizata din beton armat, izolatie si hiroizolatie, inceputa din fundatie, peretii interiori de compartimentare sunt realizați din caramida (12,5cm), ulterior izolati cu vata minerala, de 10cm pentru un confort termic si acustic sporit, scara interioara este compusa din doua rampe in U, cu trepte din stejar 36mm.
  Tamplariile exterioare: imitatie lemn natural din PVC, cu foi de geam tip "securit".
  Acoperisul este realizat din tabla de culoare maro,
  hidroizolată cu folie PVC-2mm si termoizolata cu vata minerala de 150mm. Sistem supraveghere/video/alarma de unde se pot actiona portile automate de acces in curte si luminile ambientale din curte etc.
  Terenul aferent fiecarei proprietati este cuprins intre 450 si 500 mp la care se adauga partile de folosinta comuna.
  Desigur ca particularitatea ofertei invita la cunoasterea in detaliu.
  Pozitionarea avantajoasa, in vecinatea padurii dar in acelasi timp la 15 minute de orasul Brasov , alaturi de eleganta compozitie si prezentare fac din acesta oferta o oportunitate.  FILMARE CU DRONA:
  https://www.youtube.com/watch?v=Y3iwIrGfdPE

  Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare.

  Consilier dedicat acestei oferte:
  domnul Daniel Ivan
  0723354697

  Detalii suplimentare, fotografii si alte oferte similare exclusive:
  www.ascendentimobiliare.ro
  1280000 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Valea Doftanei