FILM! Teren intravilan, zona cu distinctia internationala, Prejmer

Brasov, Brasov
CDV71184

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  58000 €
  FILM! Teren intravilan, zona cu distinctia internationala, Prejmer
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Suprafata teren: 1.800mp

  Detalii adaugate de utilizator

  Comision cumparator: 0%  ASCENDENT IMOBILIARE  propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA  materializata printr-un teren intravilan situat in Brasov, Prejmer, Strada Pompierilor.
  Iar in centrul Localitatii, in vecinatatea Cetatii Prejmer, care adaposteste Biserica Fortificata din localitate, una dintre cele mai bine pastrate fortificatii din Europa, dar si cel mai vechi monument istoric din Brasov, si singurul loc din Romania, notat cu trei stele in faimosul Ghid turistic Michelin, se afla proprietatea pe care o supunem atentiei.

  Imobilul se desfasoara pe o suprafata de 1. 840 mp si deschiderea de 17 ml la strada.

  Pozitionare selectiva a terenului va fi  apreciata  de noii, norocosi, proprietari  Localitatea istorica Prejmer (in dialectul sasesc Torteln, iar in maghiara Prazsmar), asezata in partea de Est a judetului Brasov, la o altitudine ce variaza intre 561-593 metri, ce a fost inclusa printre cele opt destinatii din Romania care nu trebuie ratate, distinse cu cel mai inalt grad, 3 stele, de catre Ghidul Verde Michelin.

  Prejmerul se afla in Tara Barsei, la 15 km de orasul Brasov in regiunea Transilvania, in partea estica a Depresiunii Brasovului, si este o localitate veche, in care arhitectura strazilor, cu spatii generoase si piata centrala, aminteste de timpurile, de acum trecute, insa infloritoare, in care modul de organizare al comunitatii, pe principii sasesti, asigura parca prosperitatea si traiul bun al locuitorilor.
  Vezi Filmare cu Drona:


  https://www.youtube.com/watch?v=l-c-YVteesc  Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare.

   

  !!!!!Valoarea expusa este in varianta cash!!!!!  Consilier dedicat acestei oferte:
  58000 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Brasov