Conditii avantajoase! Apartament in cartierul verde al Brasovului

Brasov, Brasov
CDV70920

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  48000 €
  Conditii avantajoase! Apartament in cartierul verde al Brasovului
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Suprafata: 55mp
  Compartimentare: Decomandat
  An constructie: 2001-2010
  Clasa Energetica: B (81-91)

  Detalii adaugate de utilizator

  ASCENDENT IMOBILIARE

  propune spre vanzare o EXCLUSIVITATE materializata printr-un apartament de doua camere situat in cartierul verde al Brasovului - Racadau.
  Proprietatea se prezinta pe o structura decomandata si se desfasoara pe o suprafata de 56 mp astfel: living cu bucatarie, dormitor, baie si terasa.
  Imobilul dispune de imbunatiri gen: centrala termica proprie, geamuri termopan, parchet, gresie, faianta etc.
  Apartamentul se afla in imediata apropiere a tuturor punctelor de interes local: scoala, gradinita, centru comercial, mijloace de transport, parc etc.
  Pentru cei ce doresc un camin special, ce deschide avantajul personalizarii ei, intr-o zona linistita si in acelasi timp la 5 minute de Centrul Brasovului, acesta oferta intra in categoria OPORTUNITATE.
  Ansamblul imobiliar Tampa Gardens este situat in cartierul Racadau. Pozitionat intr-o locatie de exceptie, ansamblul se afla chiar la poalele muntelui Tampa, si totusi la 5 minute de centrul orasului.
  Apropierea de natura, linistea, privelistea unica recomanda Tampa Gardens ca fiind locul ideal pentru a trai, nu doar pentru a locui.
  Tampa Gardens a primit premiul pentru ``Cea mai buna locatie a anului 2007`` la Targul Imobiliar National, in martie 2007.

  Consilier dedicate acestei oferte :
  Doamna Larisa Ciocan
  0762623127

  Detalii , fotografii suplimentare si alte variante similare exclusive
  www.ascendentimobiliare.com
  48000 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Racadau