Clasa LUX, Imobil pe 120mp, integral mobilat si utilat, Racadau,Brasov

Brasov, Brasov
CDV75893

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  88600 €
  Clasa LUX, Imobil pe 120mp, integral mobilat si utilat, Racadau,Brasov
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Suprafata: 75mp
  Compartimentare: Decomandat
  An constructie: 2001-2010
  Clasa Energetica: B (81-91)

  Detalii adaugate de utilizator

  ASCENDENT IMOBILIARE

  propune spre vanzare o EXCLUSIVITATE materializata printr-un apartament de doua camere situat in cartierul verde al Brasovului - Racadau.
  Proprietatea se prezinta pe o compozitie luminoasa si se desfasoara pe o suprafata de 120mp construiti, astfel: living, spatiu servit masa, bucatarie, dormitor, baie, terasa de 40mp si spatiile auxiliare.
  Imobilul dispune de imbunatiri gen: centrala termica proprie, geamuri termopan, parchet, gresie, faianta etc. fiind constructie noua.
  Apartamentul se afla in imediata apropiere a tuturor punctelor de interes local: scoala, gradinita, centru comercial, mijloace de transport, parc etc.
  Pentru cei ce doresc un camin special, ce deschide avantajul personalizarii
  intr-o zona linistita si in acelasi timp la 5 minute de Centrul Brasovului, acesta oferta intra in categoria SPECIAL.
  Proprietatea impresioneaza cu farmecul sau individual , reflectand faptul ca proprietarul actual a pus in evidenta, prin profesionalism, compozitia sofisticata a prorietatii, dand accentul potrivit incaperilor moderne si generoase, materializata intr-o inalta calitate a finisajelor, ce poate fi remarcata in cele mai mici detalii.
  Una dintre principalele atractii ale acestei proprietati este o combinatie eleganta de finisaje in tendita care poate fi remarcata in orasele trend-settere in materie de design interior, care completeaza excelent cotidianul, aducand un strop de glamour.
  Completeaza oferta terasa deosebita si spatioasa care se desfasoara pe intreaga lungime a apartamentului si care dispune de o priveliste impresionanta.

  Consilier dedicat acestei oferte:
  Doamna Larisa Ciocan
  0762623127

  Detalii , fotografii suplimentare si alte oferte similare exclusive
  www.ascendentimobiliare.com
  88600 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Racadau