Casa frumoasa in Apuseni

Arad, Vidra
CDV75069

 

Contacteaza Vanzatorul

  Avatar
  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  49000 €
  Casa frumoasa in Apuseni
  Arad, Vidra,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Proprietar
  Camere: 3
  Suprafata casa: 0mp
  Teren adiacent:
  An constructie:

  Detalii adaugate de utilizator

  Pentru cei care viseaza sa se mute la tara:
  Acum 5 ani ne-am mutat la tara, cu zero experienta. A fost o aventura pe cinste! Am invatat enorm... Acum relocam din nou, lasand locul acesta minunat altora sa-l pretuiasca.
  Casa este situata pe deal, astfel incat are o priveliste de vis de la toate ferestrele. Satul este rasfirat pe doua dealuri, aproape de muntii Codru Moma, Gaina, Bihorului... La 3 km de comuna Varfurile, intre Deva si Oradea.
  Proprietatea cuprinde 2 ha si 2 case, padure si parau. Un ha este livada cu meri si nuci ( soiuri vechi romanesti) cu productie de aprox. 9 tone mere si 1/2 tona nuci, plus toate celelalte soiuri de fructe romanesti, pomi tineri, plantati pentru diversitate, o plantatie de zmeura, plus gard viu din arbusti comestibili. Un ha este padure, poiana si parau. Toata proprietatea este intr-o bucata.
  Curtea este foarte mare si plana, avand plantate flori si arbusti pentru toate anotimpurile, platforma in nuc, banci, leagan... Curtea si livada sunt imprejmuite cu gard.
  Casa cuprinde 120mp, 3 camere mari, inalte, baie, bucatarie, hol, beci. Orientare sudica.
  A doua cladire cuprinde o camera de oaspeti si activitati ( aprox 35mp), bucatarie mare de vara ( cuptor din lut pt paine si pizza) si atelier. Alaturi se afla o mini sera si magazie de lemne. Aceasta cladire are un pod imens, renovat.
  Casa a fost total renovata. Se vinde mobilata, decorata, plus electrocasnice. Atelierul ramane cu toate sculele necesare acestui trai ( pt. agricultura, lemne, constructii, etc), plus lemne pentru cel putin o iarna.
  Toate actele sunt pregatite pentru vanzare si se poate locui cu tot confortul imediat dupa tranzactie. In sat locuiesc multi oraseni mutati de cativa ani si cateva familii de cetateni germani.
  Toate acestea s-au facut cu o munca titanica, respectand locul, folosind doar materiale naturale, atat la renovare, cat si la agricultura.
  Sunteti bineveniti!
  49000 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Arad, Vidra