Casa 5 camere Sighisoara

Mures, Sighisoara
CDV75021

 

Contacteaza Vanzatorul

  Avatar
  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  135000 €
  Casa 5 camere Sighisoara
  Mures, Sighisoara,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Proprietar
  Camere: 4
  Suprafata casa: 0mp
  Teren adiacent:
  An constructie:

  Detalii adaugate de utilizator

  Casa de locuit situata in Sighisoara, la o distanta de 2 km fata de Cetatea medievala (singura cetate locuita din sud- estul Europei, care gazduieste Turnul cu Ceas, casa Vlad Dracul, etc.).

  Teren Intravilan in suprafata de 1.000 mp. pe care este construita casa cu suprafata de 252 mp.

  Casa este compusa din:
  - la parter :
  hol intrare
  1 dormitor
  1 bucatarie
  1 baie
  1 camara

  - la etaj:
  Living
  3 dormitoare
  1 baie
  1 bucatarie
  1 balcon
  Casa este racordata la reteaua de apa, canal, gaz si energie electrica; dispune de centrala termica pe gaz; acces la internet si televiziune prin cablu. Este izolata cu polistiren de 10 cm grosime si geamuri termopan.

  Imobilul se vinde complet mobilat, la un pret de 135.000 euro (negociabil). Accept si schimbul cu un apartament de trei camere cartier Vatican, Cornesti + diferenta.

  Curtea este amenajata cu plante, flori si pomi fructiferi. In curte se afla o magazie pentru depozitare, o casuta de gradina si o gradina foarte mare pentru cei care sunt adeptii unei alimentatii sanatoase,sa isi cultive propriile legume.

  Casa are garaj si intrari diferite pentru fiecare nivel, la parter fiind un apartament separat. Este situata intr-o zona foarte linistita, putand fi locuita de o familie cu copii sau amenajata ca pensiune turistica.
  135000 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Mures, Sighisoara