Casa Mogosoaia

Ilfov, Mogosoaia
CDV75218

 

Contacteaza Vanzatorul

  Avatar
  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  150000 €
  Casa Mogosoaia
  Ilfov, Mogosoaia,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Proprietar
  Camere: 4
  Suprafata casa: 0mp
  Teren adiacent:
  An constructie:

  Detalii adaugate de utilizator

  Duplex Mogosoaia P+1+Pod Locuibil-210 mp suprafata construita pe un teren de 400 mp fiecare,cu fundatii si pereti individuali,existand rost de dilatare si izolatie executata din polistiren extrudat de 5 cm astfel incat sa asigure o buna izolare fonica si termica.

  Totodata din punct de vedere al documentatiei si al intabularii acestea sunt clasificate ca fiind case singur curte. Toate utilitatile la teren:apa,canalizare( Regia de apa si canalizare Mogosoaia ), Enel, Gaz, strada asfaltata, cu iluminat public.

  Vilele vor dispune de suprafete vitrate mari,compartimentari din caramida,terase acoperite,panouri fotovoltaice,incalzire prin pardoseala si finisaje interioare si exterioare din gama de varf.

  Zona linistita inconjurata de vecini,in apropierea parcului si lacului Mogosoaia,aflandu-se la aproximativ 7-8 minute de statia de metrou Straulesti.

  Fiecare vila se preda la cheie,iar in functie de momentul contractarii anumite elemente (finisaje,compartimentari interioare) se pot personaliza.

  Lucrarile vor incepe in luna Aprilie anul 2018.
  Termen de finalizare estimat noiembrie -decembrie 2018
  150000 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Ilfov, Mogosoaia