Vila / Casa - Str. Fermei (Vişan), Bucium, Iași - S.Ut=232/1.100 mp.

Iasi, Iasi
CDV74125

 

Contacteaza Vanzatorul

  Avatar
  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  188800 €
  Vila / Casa - Str. Fermei (Vişan), Bucium, Iași - S.Ut=232/1.100 mp.
  Iasi, Iasi,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Proprietar
  Camere: 4
  Suprafata casa: 0mp
  Teren adiacent:
  An constructie:

  Detalii adaugate de utilizator

  Vand vila / casa D+P+E - Str. Fermei (Vişan), Bucium, Iași.
  Constructie 2005, pe cadre din beton armat (grinzi lamelare L si T din 15 fire o.b.16mm) si pereti de 45 cm din caramida Miorita - Durotherm LR.
  Este compusa din 5 camere dintr-un total de 14 spatii habituale. Casa este dispusa D+P+E, cu suprafata utila de 232 mp. La parter cei 82mp sunt structurati arhitectural intr-un living subnivelat si gol-peste-living, cu spatii vitrate generoase spre gardina si pespectiva naturala, o bucatarie open space complet dotata si armonios mobilata, 1 baie, 1 birou.
  La etaj (68 mp si gol peste livingul de la parter) sunt 2 dormitoare (din care unul matrimonial cu deschidere inalta si luminator, cu balcon), living, hol, dressing, baie si terasa.
  La demisol (82mp parchet si gresie - încălzit) e amenajată o sala de gimnastica, o bucatarie, o camera depozit, un uscator si spatiu tehnic unde sunt monatate 2 centrale termice pe gaz.
  Trecerea de la un nivel la altul se face printr-o scara larga, deschisa, ergonomica, cu trepte din frasin lacuit. Casa are finisare cu vopsea decorativa alba cu elemente rosii; este total finisata la interior si are un design deosebit; in bai este dotata cu gresie si faianta moderna, parchet laminat in camere, geamuri termopan; incalzirea se face prin intermediul unui sistem centralizat cu 2 centrale termice pe gaz; dispune si de sistem de climatizare cu aer conditionat performant; peretii interiori sunt zugraviti in culori placute de var lavabil.
  Casa are 4 terase exterioare si una tip balcon deschis la etaj. Frontul la strada este de 24m. Adancimea proprietatii 50 m. Acces direct din strada betonata.Terenul din jurul casei este delimitat de un gard de profil metalic pe fundatie de beton.
  Casa dispune de 1.125 mp de teren, trei gradini mature cu flori, gazon, conifere, copaci si arbusti ornamentali, copaci fructiferi, cativa butuci de vie aromata, fiind amenajat si un mic lac ornamental, alei si terase betonate pavelate si o parcare pentru 3 masini, tip platforma betonata descoperita.
  Utilitati racordate: energie electrica, gaz,apa, CATV, internet, (canal nerac.), canalizare tip fosa individuala 12mc.
  Zona este linistita, cu multa verdeata, zona de case , la doar 700m de Șoseaua Bucium - benzinaria OMV Petrom, aproximativ 4,5 km de centrul orașului, 3,5 km de Pallas Mall, 3 km de LeroyMerlin, Praktiker, Kaufland, Lidl, Iulius Mall, 2 km de Carefour Felicia.
  Pentru mai multe informatii, contactati la numarul de telefon 733 - arata telefon - .
  188800 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Iasi, Iasi