Locuinta individuala in cartier nou, Miroslava

Iasi, Iasi
CDV74020

 

Contacteaza Vanzatorul

  Avatar
  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  88000 €
  Locuinta individuala in cartier nou, Miroslava
  Iasi, Iasi,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Proprietar
  Camere: 4
  Suprafata casa: 0mp
  Teren adiacent:
  An constructie:

  Detalii adaugate de utilizator

  Vila intr-un cartier nou (Nec Residence 2) de vanzare in Iasi, zona Miroslava, constructie 2018, din caramida, regim de inaltime P+1, avand o suprafata construita de 136 mp si o suprafata utila de 102 mp, compartimentata astfel:
  - parter: living, bucatarie, terase. baie, hol intrare.
  - etaj: 3 dormitoare, hol, baie, 2 balcoane,
  Terenul aferent constructiei are o suprafata de 400 mp, si se afla la strada principala asfaltata.
  Casa este racordata la toate utilitatile (apa curenta si canalizare prin Apavital, curent electric si gaz) si se preda la cheie cu gresie, faianta, parchet, var lavabil, centrala termica, tamplarie PVC cu geam termopan tripan, 5 camere, distribuitori pe fiecare etaj, instalatii sanitare si electrice complete, baile complet utilate. Locuinta este izolata termic cu polistiren de 10 cm si este acoperita cu tabla Lindab cu grosime 0,5 mm.
  In acest stadiu al constructiei se pot personaliza finisajele de interior, termenul de predare la cheie fiind luna august 2017.
  Imobilul face parte dintr-un complex de 14 case individuale, fiecare din acestea dispunand de loc de parcare.
  Zona deosebita, in imediata sa apropiere aflandu-se primaria, restaurante, gradinita, scoala si supermarket, cu acces facil spre Nicolina, Cug, Podu Ros, Gara, Billa, Copou, Centru, Piata Unirii, Tatarasi, Alexandru, Tudor Vladimirescu, Pacurari, Dacia, Galata, Targu Cucu, Podu de Fier, Frumoasa.

  Vila este oferita spre vanzare de catre proprietar.
  Link-ul catre prezentarea video a ansamblului este:

  https://youtu.be/F0N_33sRKVY

  Si poate fi accesat prin copierea in bara de adrese a browserului
  Prezentarea video poate fi gasita pe youtube cautand Nec Residence 2 Miroslava 2018, pe acelasi canal gasind si prezentari video de la proiecte anterioare.
  88000 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Iasi, Iasi