Casa parter cu trei dormitoare ,trei bai si CT

Ilfov, Buftea
CDV75078

 

Contacteaza Vanzatorul

  Avatar
  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  95000 €
  Casa parter cu trei dormitoare ,trei bai si CT
  Ilfov, Buftea,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Proprietar
  Camere: 4
  Suprafata casa: 0mp
  Teren adiacent:
  An constructie:

  Detalii adaugate de utilizator

  Îți surâde ideea unei case pe parter?Atunci aceasta poate fi casa ta!
  Construita in linii simple dar cu detalii care o scot din anonimat casa oferă un spațiu de locuit deschis luminos și practic.Livingul de dimensiuni generoase si cu suprafața vitrata mare unește interiorul cu exteriorul într-un mod plăcut.Detaliile arhitecturale deosebite ale livingului prin tavanul înalt si bucătăria generoasa cu baywindow ,care se deschide către living oferă casei unicitate și personalitate.
  Nevoile unei familii sunt întrunite prin cele trei dormitoare mari,dintre care unul cu baie matrimoniala,o baie comună pentru dormitoarele copiilor și o baie de serviciu.
  Camera tehnica spațioasă joaca rol și de spălătorie și cămară.
  Holul de la intrare oferă spațiu pentru o garderoba încăpătoare .
  Curtea exterioară generoasa oferă spații verzi și zona de relaxare acoperita cu pergola.Curtea este împrejmuită cu gard lemn și oferă zona de parcare!
  Nevoile de siguranță și securitate sunt întrunite de infrastructura pentru supraveghere CCTV ,senzori de mișcare și videointerfon.
  Casa construita din cărămidă ,geamuri tripan Veka ,acoperita cu țiglă metalică Wetterbest ,izolație exterioară 10 cm.Suprafata totala 140 mp ,suprafața teren 425 mp.
  Casa așteaptă să fie personalizata de cei ce ii vor spune "acasă". Finisajele sunt incluse în preț.
  95000 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Ilfov, Buftea