Casa de vacanta

Bucuresti, Bucuresti
CDV75213

 

Contacteaza Vanzatorul

  Avatar
  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  44500 €
  Casa de vacanta
  Bucuresti, Bucuresti,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Proprietar
  Camere: 4
  Suprafata casa: 0mp
  Teren adiacent:
  An constructie:

  Detalii adaugate de utilizator

  Vand casa de vacanta la munte, in comuna Gura Teghii, judetul Buzau.

  Constructia are amprenta de 115 metri patrati pe structura de lemn, fundatia de beton si pietre de rau, iar acoperisul din sindrila.

  Are suprafata utila de 330 de metri patrati, pe 3 nivele si pivnita + ghetarie.

  Este compusa din 7 camere + 2 debarale, 1 bucatarie + camara, 1 baie, 2 grupuri sanitare de serviciu, (baia si grupurile sanitare au ramas in proces de renovare), 3 terase deschise (2 in fata si 1 in spate), 1 terasa inchisa conectata de casa scarii, 1 pivnita de aproximativ 16 metri patrati + ghetarie sub aceasta.

  Curtea are suprafata de 750 de metri patrati amenajata pe 2 niveluri, atat cu acces stradal, cat si lateral, pe un drum de acces neasfaltat. Include inca o constructie, respectiv o casa batraneasca.

  Utilitati: curent electric, apa curenta. Zona inca nu are infrastructura pentru gaz si canalizare. Alimentarea cu gaz se face pe butelie, iar canalizarea prin fose. Posibilitatea abonarii la cablu TV si internet. Incalzirea se face pe lemne.

  Casa se afla la 85 km de orasul Buzau, 95 km de orasul Brasov si la 165 – 195 km de Bucuresti (in functie de ruta).
  44500 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Bucuresti, Bucuresti