Proprietar - Vand vila Grozavesti, teren 407 mp, deschidere 11.5 m

Bucuresti, Bucuresti
CDV103277

 

Contacteaza Vanzatorul

  Avatar
  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  350000 €
  Proprietar - Vand vila Grozavesti, teren 407 mp, deschidere 11.5 m
  Bucuresti, Bucuresti,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Proprietar
  Camere: 4
  Suprafata casa: 0mp
  Teren adiacent:
  An constructie:

  Detalii adaugate de utilizator

  Ofer spre vanzare proprietatile de pe strada Ec. Atanase Stoicescu, numerele 44 si 46, avand avantajul de a achizitiona o casa noua, renovata si frumos compartimentata alaturi de o gradina verde, intr-o zona in continua dezvoltare.
  Casa are structura S+P+1E+M. A fost construita si finisata intre anii 2012 - 2014. Este recent renovata (iunie 2018).
  Subsolul partial este folosit ca pivnita si spatiu de depozitare.
  Mansarda este amenajata si a fost utilizata ca spatiu de depozitare si birou open-space.
  La parter se afla un hol, camera centralei, un dormitor, o baie, livingul, bucataria, si un spatiu de depozitare sub scara.
  Bucataria este mobilata in 2018 si utilata cu electrocasnice incorporabile (frigider/congelator; masina de spalat vase; plita cu inductie; hota telescopica de mare capacitate; cuptor electric).
  La etaj se afla 2 dormitoare luminoase (fiecare cu baie proprie), hol si terasa. Sub scara mansardei este amenajat un spatiu pentru masina de spalat rufe. Este inclusa si masina de spalat rufe in oferta (noua, de capacitate mare si cu uscator).
  In curte se afla amenajata o zona de gratar (gratar din caramida + chiuveta) si o cismea pentru udat plantele.
  Suprafata utila a casei este de 130 mp (parter + etaj).

  Curtea este imprejmuita si are suprafata de 328mp.
  Bonus: o casa din caramida cu 37mp amprenta la sol, cu o camera si baie, utilitati, centrala termica, care poate fi extinsa sau renovata si utilizata ca birou, atelier, casa de oaspeti etc.

  Dupa cum puteti observa pe harta, proprietatea se afla in zona de case din Grozavesti. In proximitate se afla statia de metrou Grozavesti, Universitatea Politehnica Bucuresti si Complexul Studentesc Regie. De asemenea, multe companii mari se afla in cladirile de birouri din imprejurimi. La 2 minute de mers pe jos se afla Gradinita Dumbrava Fermecata si restaurantele Shorley si Pui de Urs.

  Distanta pana la Universitate este de 4.2 km si se poate parcurge in 15-20 de minute cu masina sau bicicleta.

  Daca oferta suna tentant, va rog sa nu ezitati sa ma contactati via email sau telefon (inclusiv audio Whatsapp sau Facetime), pentru detalii sau pentru a programa o intalnire - de preferat in weekend.

  Pretul este usor negociabil.
  350000 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Bucuresti, Bucuresti