Casa cu livada Bordenii Mari

Prahova, Bordenii Mari
CDV75253
1 - 1 din 2

 

Contacteaza Vanzatorul

  Avatar
  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  88000 €
  Casa cu livada Bordenii Mari
  Prahova, Bordenii Mari,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Proprietar
  Camere: 4
  Suprafata casa: 0mp
  Teren adiacent:
  An constructie:

  Detalii adaugate de utilizator

  Casa deosebita de vanzare la Bordenii Mari Prahova , 80 km de Bucuresti sau de Brasov, in zona de dealuri . Casa este restaurata complet in 2013, cu materiale de cea mai buna calitate, acoperis Gerard, ferestre cu geam termopan, usi de interior Porta doors, usile de intrare antiefractie Porta Doors, parchet, gresie, faianta.
  Casa are o suprafata de 120 mp , ( 60 parter, 60 mansarda open space ) ,amprenta la sol 60 mp pe o suprafata de teren de 1000 mp.
  Parterul este compus din doua camere , bucatatrie , baie cu dus si doua holuri din care unul are casa scarii. Mansarda este open space cu o baie, 3 geamuri Velux, parchet, gresie, faianta.
  Casa are beci cu intrare din exterior, pavele , loc de parcare pentru 2 masini. Terenul are doua intrari cu porti din fier forjat . Pe teren sunt plantanti pruni. Apa curenta si energie electrica , colectarea apei pluviale intr-un bazin .
  Satul este inconjurat de paduri, fara poluare, cu acces usor din DN1 ( 10 KM) .
  Pretul 88000 Euro negociabil .
  88000 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Prahova, Bordenii Mari