Casa, singura in curte, conditii apreciabile, Stupini, Brasov

Brasov, Brasov
CDV47442

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  81400 €
  Casa, singura in curte, conditii apreciabile, Stupini, Brasov
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Camere: 4 Camere
  Suprafata casa: 120mp
  Teren adiacent: 300mp
  An constructie: dupa 2010

  Detalii adaugate de utilizator

  Comision cumparator: 0%

  ASCENDENT IMOBILIARE

  recomanda vanzarea unei REPREZENTARI EXCLUSIVE, materializate printr-o proprietate deosebita, dispusa pe P+M, unde la parter identificam un living generos si insorit, baie, bucatarie si scara interioara care ne poarta catre etaj, unde avem trei dormitoare, baie si hol. Din living, se iese pe o terasa exterioara superba, iar curtea este amenajata cu gust, punand in valoare fiecare metru patrat. Imobilul se va preda la cheie la data de 1 decembrie 2017.
  Proprietate deosebita, dispusa pe P+M, unde la parter identificam un living generos si insorit, baie, bucatarie si scara interioara care ne poarta catre etaj, unde avem trei dormitoare, baie si hol. Din living, se iese pe o terasa exterioara superba, iar curtea este amenajata cu gust, punand in valoare fiecare metru patrat. Imobilul se va preda la cheie la data de 1 decembrie 2017.

  Invit colegii la colaborare: garantam un comision de 2%, din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare.
  81400 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Stupini