Casa noua de vanzare in Alba Iulia, Cetate 580 mp teren

Alba, Alba Iulia
CDV27434
245000 € Fa-mi Oferta
Casa noua de vanzare in Alba Iulia, Cetate 580 mp teren
Alba, Alba Iulia,

Mai multe detalii

Anunt de la: Agent Imobiliar
Camere: 5 Camere
Suprafata casa: 180mp
Teren adiacent: 550mp
An constructie: 2001-2010

Detalii adaugate de utilizator

Agentia Ionel Imobiliare va prezenta o casa ce poate satisface cu usurinta cele mai pretentioase gusturi, devenind astfel caminul dumneavoastra ideal.
Finalizata in anul 2009 pe un teren de 580 mp, casa are o suprafata utila de 180 mp si dispune de 5 camere, o bucatarie, 3 bai, un balcon si doua terase.
Livingul este cald si luminos ,bucataria este echipata si mobilata modern, dispunand de electrocasnice de calitate iar din dining se asigura accesul pe terasa - toate acestea pastrand nota calda, ce caracterizeaza intreg caminul. La acelasi nivel se mai gaseste un birou si o baie cu cabina cu dus. Urcand pe scara interioara veti ajunge in spatiul destinat odihnei. Aici sunt dispuse 3 dormitoare si doua grupuri sanitare.Doua dintre dormitoare asigura accesul pe terasa de 15 mp ,unul dintre acestea fiind dotat si cu balcon.Baile sunt impecabil finisate, cea din dormitorul matrimonial fiind dotata cu o cada generoasa, iar cealalta dispune de cabina cu dus. Spatiul este extins cu o camera la mansarda ce poate fi folosita pentru locuit sau ca spatiu de depozitare iar locul de pastrare al hainelor este asigurat de cele doua dresinguri. La subsol veti avea o camera tehnica , o pivnita si un spatiu de depozitate iar in curte un garaj cu baie de serviciu si o filigorie.Confortul termic este asigurat de ferestrele de tip termopan ,de centrala termica pe gaz, de panourile solare precum si de izolatia termica exterioara. La cerere, casa poate fi achizionata si in varianta mobilata si utilata.
Daca sunteti in cautarea unui camin primitor intr-o zona linistita, dar usor accesibila , cu finisaje moderne si de calitate ,aceasta casa spatioasa este exact ce aveti nevoie!
Detalii si fotografii suplimentare precum si intreaga oferta de case (peste 700), apartamente si schimburi de locuinte pe site-ul agentie- Ionel Imobiliare - ID-2934

 

Contacteaza Vanzatorul

    Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi sau sa Intri in contul tau
    245000 € Fa-mi Oferta

    Locatie imobil

    Alba, Alba Iulia
    Est