Apartament 3 camere în Privilegio Brasov

Brasov, Brasov
CDV110732

 

Contacteaza Vanzatorul

  Avatar
  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  122500 €
  Apartament 3 camere în Privilegio Brasov
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Proprietar
  Suprafata: 0mp
  Compartimentare:
  An constructie:
  Clasa Energetica:

  Detalii adaugate de utilizator

  Persoana fizica, vand apartament 3 camere, mobilat si utilat, in Ansamblul Rezidential Privilegio Brasov, etaj 8/11, suprafata utila 92 mp, insorit pe tot parcursul zilei cu vederea spre parcul din interiorul zonei rezidentiale. Apartamentul este compus din: living cu bucatarie open space, 2 dormitoare, 2 bai, hol, dressing, balcon de 17 mp ( pe toata lungimea apartamentului ).

  Complexul beneficiază de zona privata cu paza permanenta, loc de joaca pentru copii, iar la etajul 9 se afla o zona de agrement cu priveliste deosebita. Deasemenea la subsol este amenajata o sala de sport. Constructia imobilului s-a finalizat in anul 2011

  Ansamblul Rezidential Privilegio este situat in apropierea Centrului Civic, zona Spitalului Judetean In apropiere sunt: magazine alimentare, Supermarketul Carrefour, farmacii, cofetarie, gradinita, scolii, banci Piata Astra, acces rapid la mijloace de transport in comun spre toate zonele din Brasov.

  Pentru mai mute detalii telefon +39 366 818 3055 sau lasati mesaj pe Olx
  122500 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov