Ap. 2(3) camere vila noua 68mp+15mp terasa, parcare,curte- zona Lunei

Timis, Timisoara
CDV98226

 

Contacteaza Vanzatorul

  Avatar
  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  79700 €
  Ap. 2(3) camere vila noua 68mp+15mp terasa, parcare,curte- zona Lunei
  Timis, Timisoara,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Proprietar
  Suprafata: 0mp
  Compartimentare:
  An constructie:
  Clasa Energetica:

  Detalii adaugate de utilizator

  PROPRIETAR vand apartament open space nou in vila privata la parter - 68 mp utili + 15 mp terasa exterioara trecuta ini CF . Livingul de 30 mp .Terasa privata accesata din living . Apartamentul este format din Hol, Bucatarie cu loc pentru masina de spalat vase, Debara cu Boiler si loc pentru masina de spalat, Baie cu veceu incorporat si cada, Dormitor si Living . design executat cu firma de design interior , finisaje decorative San Marco rezistenta la apa, baghete decorative etc. Loc de parcare si boxa in depozitarea comuna din curte. Aer conditionat in zona open space. Incalzirea se realizeaza prin panouri electrice infra rosii fixate in designul tavanului fiecare spatiu avand termostate individuale apartamentul are si racord de gaz cu contor gaz pentru cine doreste centrala pe gaz dar incalzirea cu panouri infra red este mai ieftina decat gazul (am date lunare in timpul iernii cu consumul de curent si se poate compara cu apartament ce are CT gaz in aceeasi vila), design deosebit si instalatii elctrice proiectate de firma de design interior cu lumini ascunse in tavan si spoturi. Usa metalica italiana la intrare .Usi interioare Coco Tinoli. Contorizarea individuala. Zona este foarte linistita vis a vis se amenajeaza parc al zonei + zona verde a bisericii ortodoxe care va avea si ea loc de joaca . Vila este termoizolata cu 15 cm polistiren extrudat Isoteq ,termopane 5 camere. In total vila are 6 apartamente cate 2 pe fiecare nivel.
  Numar camere: 2, numar loc de parcare: 1, numar bai: 1, suprafata utila: 68 +15mp terasa (terasa este trecuta pe schita si in CF) , anul constructiei: 2017
  Apartamentul se vinde nemobilat.
  79700 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Timis, Timisoara