Apartament in Uranus Plaza -Comision 0% (direct de la proprietar)

Timis, Timisoara
CDV98193

 

Contacteaza Vanzatorul

  Avatar
  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  89900 €
  Apartament in Uranus Plaza -Comision 0% (direct de la proprietar)
  Timis, Timisoara,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Proprietar
  Suprafata: 0mp
  Compartimentare:
  An constructie:
  Clasa Energetica:

  Detalii adaugate de utilizator

  Se scoate spre vanzare apartament in Complexul Uranus Plaza situat in zona Soarelui, langa parcul Lidia(Padurice),
  Apartamentul este situat la inaltimea etajului 5 cu o vedere linistitoare spre fantanile arteziene ale Parcului Soarelui, departe de trafic si agitatie, oferindu-ti zilnic posibilitatea de a te relaxa pe o terasa de 10 m2 cu doua intrari.

  Designul interiorului conceput pentru ulitizarea maxima a suprafetei Utile de 60m2 ofera: un hol/logie, o baie de 6m2, continuand cu un dormitor foarte generos de 16m2 care permite si iesirea spre terasa, si todaodata Livingul de un spatiu de 38m2, foarte luminat datorita peretelui de sticla ce iti ofera toata lumina naturala de care ai nevoie, open space cu bucataria si holul complet mobilate. Apartamentul se poate vinde si complet mobilat.

  Constructia apartamentelor finalizata la sfarsitul anului 2015 indeplineste cu success ultimele standarde de calitate cat si un gradul maxim cetificat de performanta energetica si anume Clasa A

  Complexul Uranus Plaza se mandreste prin zona curata, linistita si cu foarte multe locuri de parcare recent amenajate in jurul blocului, doua lifturi per scara, supraveghere video si firma de paza, si nu in ultimul rand comunitatea civilizata care populeaza acest loc. De asemenea la parterul complexului se afla supermaketul Carrefour, Farmacie, Bioclinica, etc. Indepartandu-ne putin peste 200m avem Parcul Soarelui, Statia RATT (E2, M16), statie Taxi, si o numar mare de puncte de achizitie precum: Brutaria Prospero, Farmacia Helpnet, Carmangerie, Piata de legume etc.

  Pentru mai multe detalii,la telefon 762 - arata telefon - .
  89900 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Timis, Timisoara