Apartament spatios ,decomandat, 2 bai, buna localizare, Brasov

Brasov, Brasov
CDV99447

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  82000 €
  Apartament spatios ,decomandat, 2 bai, buna localizare, Brasov
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Suprafata: 85mp
  Compartimentare: Decomandat
  An constructie: 1977-1990
  Clasa Energetica: B (81-91)

  Detalii adaugate de utilizator

  Comision cumparator 0%
  ASCENDENT IMOBILIARE

  propune spre vanzare o REPREZENTARE EXCLUSIVA  materializata printr-un apartament de patru camere situat in Brasov, respectiv bld. Garii nr. 3,  in imediata apropiere de Unirea Shopping Mall, Piata Agroalimentara Dacia si Gara Brasov.
  Proprietatea este structurata pe o compozitie decomandata, avand in componenta trei dormitoare, living spatios, bucatarie, doua grupuri sanitare, doua holuri si o debara, toate insumand o suprafata utila generoasa  de 85 mp utili
  Imobilul este pozitionat  la parterul inalt al unui bloc de sase nivele, avand doua puncte de acces atat din fata cat si din spate, si dispune de toate imbunatatirile, printre care amintim : centrala proprie, geamuri termopan, mocheta. 
  Aceasta oferta este pozitionata excelent fiind inconjurata de spatiu verde, avand toate punctele de interes comun in apropiere printre care amintim: parcuri, centre comerciale,  piata, scoala, gradinita, banci, gara, sala de sport, mijloace de transport in comun, etc.
  Prin localizarea excelenta si dispunerea camerelor se recomanda proprietatea atat pentru rezidenta cat si pentru activitati comerciale ca de exemplu cabinet medical, magazin, etc.
  Completeaza oferta faptul ca aceasta proprietate se poate amenaja dupa gustul noului proprietar si beneficiaza si de beci avand o suprafata de aproximativ 8 mp.
  Ca si modalitate de plata se accepta atat varianta cash cat si credit iar ca termen de eliberare proprietatea se poate preda imediat.
  Pentru o vizualizare detailata,  pe langa pozele atasate puteti vedea si schita imobilului.

  Invit colegii la colaborare: garantam comision din partea proprietarului, agentului/agentiei colaboratoare. 

  Consilier dedicat acestei oferte:

  Catalin Colceru
  Tel: 0755953310

  Detalii, fotografii suplimentare si alte oferte similare exclusive:
  www.ascendentimobiliare.ro
  82000 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Garii