Apartament primitor, cu loc parcare in curte, gradina proprie

Brasov, Brasov
CDV94303

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  42900 €
  Apartament primitor, cu loc parcare in curte, gradina proprie
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Suprafata: 48mp
  Compartimentare: Semidecomandat
  An constructie: dupa 2010
  Clasa Energetica: B (81-91)

  Detalii adaugate de utilizator

  ASCENDENT IMOBILIARE

  propune spre vanzare o EXCLUSIVITATE  materializata printr-un apartament de doua camere situat in Ghimbav, la intrarea dinspre Brasov, mai exact pe strada Soseaua Cristianului.
  Proprietatea se situeaza la parterul inalt al unei vile de 4 etaje, avand in componenta un dormitor, living frumos amenajat, bucatarie inchisa care dispune de geam pentru aerisire, un grup sanitar si un hol, toate insumand o suprafata utila de 47 mp.
  De asemenea, acest apartament beneficiaza si de spatiu verde, o gradina in suprafata de 43 mp, care ofera intimitate si este foarte bine impartita unde regasim foisorul, gratarul si un spatiu considerabil de depozitare, locul ideal de a servi cafeaua in diminetile de vara sau de a te relaxa in aer liber dupa o zi de munca.
  Totodata, fiind imprejmuita de gard ofera un loc sigur de joaca pentru cei mici.
  Apartamentul dispune de toate imbunatatirile cum ar fi: centrala proprie, termopane, izolatie exterioara, usa de intrare metalica, parchet si este amenajat cu mult bun gust, dupa cum puteti observa si din poze.
  Amplasarea acestuia constituie un avantaj fiind pozitionat in apropierea punctelor de interes comun printre care amintim: scoala, gradinita, centre comerciale, parcuri, banci, mijloace de transport in comun, mari companii din parcul industrial Ghimbav, Autoliv, Schaeffler, etc. 
  Un alt mare avantaj al proprietatii este constituit de faptul ca se afla in apropierea aeroportului, ceea ce inseamna ca se poate folosi atat ca locuinta permanenta cat si ca locuinta de vacanta sau investitie pentru inchiriere.
  Apartamentul se poate vinde complet sau partial mobilat.
  Dispune de loc de parcare in curte.
  Proprietatea a fost initial studio open space, insa proprietarii au modificat-o in functie de nevoile lor in 2 camere si au inchis bucataria, ceea ce inseamna ca se poate achizitiona doar in varianta cash.

  Consilier dedicat acestei oferte:
  Catalin Colceru
  Tel: 0755953310

  Detalii, fotografii suplimentare si alte oferte similare exclusive:
  www.ascendentimobiliare.ro
  42900 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Ghimbav