Apartament nemobilat, spatios si insorit, Carpatilor

Brasov, Brasov
CDV94301

 

Contacteaza Vanzatorul

  Pentru a contacta vanzatorul trebuie sa te Inregistrezi Inregistrarea unui cont iti permite timp de 12 Luni sa ai acces la TOATE numerele de Telefon, pentru TOATE Anunturile.
  320 €
  Apartament nemobilat, spatios si insorit, Carpatilor
  Brasov, Brasov,

  Mai multe detalii

  Anunt de la: Agent Imobiliar
  Suprafata: 60mp
  Compartimentare: Decomandat
  An constructie: 1977-1990
  Clasa Energetica: B (81-91)

  Detalii adaugate de utilizator

  ASCENDENT IMOBILIARE

  propune spre inchiriere un apartament pe configuratie particulara compus din doua camere, situat in Brasov, strada Carpatilor.
  Imobilul se prezinta luminos si spatios, cu vedere pe 2 parti, avand soare pe toata durata zilei si se desfasoara pe o compozitie decomandata avand o suprafata de 61mp utili, impartit astfel: living generos, dormitor, un grup sanitar,  bucatarie si hol.
  Proprietatea  poate fi utilizata atat ca resedinta cat si ca spatiu de birou, aflandu-se intr-o cladire in care apartamentele sunt impartite in locuinte si birouri.
  Apartamentul  dispune de toate imbunatatirile cum ar fi centrala termica, geamuri termopane prevazute cu plase anti-insecte, parchet, usa metalica, etc.
  Un alt  avantajul este ca se afla pozitionat aproape de toate punctele de interes cum ar fi centre comerciale, scoala, gradinita, mijloace de transport in comun, etc.
  De asemenea apartamentul beneficiaza si de loc de parcare.
  Ca si precizare, acest apartament se inchiriaza nemobilat, exceptie facand corpurile de mobilier din bucatarie din stanga aragazului si cele de la chiuveta si de deasupra chiuvetei. 

  Termen de intrare in apartament 25.03 - 01.04. 2019.

  Consilier dedicat acestei oferte
  domnul Catalin Colceru
  0755953310

  Detalii, fotografii suplimentare si alte oferte similare exclusive:
  www.ascendentimobiliare.ro 
  320 €

  Detalii Utilizator

  Locatie imobil

  Brasov, Brasov
  Astra